Hur mycket kläder behöver man på två veckor???

Detta blir dagens fråga :)

Har ingen aning hur jag ska få ihop allt! Men tror att jag har en bra start nu iallfall. Kanske är det bästa att packa dagen innan? Just nu är skorna det största problemet... mina sandaler var inte så bra som jag trodde. Attans skulle köpt de på jobbet idag!

Men när jag har packat klart ska jag till Sabina en sväng för att fira hennes födelsedag. Fick dock reda på att det inte bara kommer vara en, utan två hundar där idag... suck! Hur ska det gå?

Aja, vidare mot väskan! :)

KRAM K.



Delikatessen igen...

Dags för att vänta på ett bord på Delikatessen...

Är alltid så fullt där! Borde packa, men har ganska stor koll nu när vi har tvättat så ska nog gå bra imorgon. Börjar känna att jag har en för stor väska?! Men ska nog gå bra :)

Måste rusa!!
KRAM K.



Gääääsp, jag är trött...

GE MIG KRAFTER ATT TA MIG TILL GYMMET!

Har lovat Sanna att träna idag, men hon kunde vid klockan 7, vilket är Jättesent för mig:) Bästa är att gå direkt efter jobbet, ta kläder med sig så har man ingen ursäkt att inte gå! Aja men det behövs innan bikinin iallfall ;)

Jobb tidigt hela vecka, kommer nog sova gott på planet sen :)

Nej nu ska jag rusa,
KRAM K.



Middag på en måndag...

Igår fyllde Emma år vilket vi firade med att äta Tapas på Delikatessen. Så sjukt gott, var som jag rullade hem sen :)

Söta Emma är glad på sin födelsedag.

Sanna, Alice och jag :)


Dags att dra sig mot jobbet...

Tisdag och det är mindre än en vecka tills vi åker :) jag har idag plockat fram alla mina sommarkläder som jag har här hemma.. och även hittat lite som kan slängas :)

Men nu är det dags för jobb, 14-22:30. Sedan ska jag springa hem för Daniel kommer hem ikväll ♥

KRAM K.



God morgon bloggen!

Nu har vi sovit länge nog!

Idag ska jag få liv i min blogg igen :) Är ju snart dags för att åka på semester och då kan det vara bra att vara lite uppdaterad!

Igår hade jag en riktigt slö dag, gick aldrig ut sängen utan spenderade dagen med en massa avsnitt av Criminal Minds. Vet inte varför jag kollar på den serien, är inte så värst bra men den slår ihjäl lite tid :)


Så idag ska jag ta igen allt jag missade igår :) Har slängt en sängkläderna i tvätten, laddar för en tur till Ikea med Cissi och sedan ska jag storstäda här hemma. En tur till gymmet/simhallen ska också hinnas med. Borde också hämta mina skor som jag lämnade på förfesten i lördag, kom på att jag bara har ett par?! Så får väl frysa om fötterna idag :D

Lördagen var mycket trevlig! Riktig tjej fest med en bra utgång. Så kanske inte var så konstigt att jag bara låg i sängen igår?!

Måste även gå igenom mina kläder, vad jag ska ha med mig?! Vill ju inte packa för mycket, men känner mig själv. Daniel får väl gå över min lista sen... förstår inte att han alltid reser så lätt?! :) Mycket att lära!

Hoppas alla får en fin dag, hörs under dagen!
KRAM K.



RSS 2.0