Har en fantastisk känsla i kroppen...

Känner mig och sju år igen :)

Kom nyss hem från träningen, som blev av! Var nära att Sanna och jag hoppade över, ouuuups!

Men efter träningen, då vi hade solat och duschat och bastat, hade jag en sån känsla i kroppen. Det var mörkt ute, och lite kallt. Fattades bara att pappa stod utanför med bilen och väntade efter träningen, mamma var hemma och dukade, pizzan hämtades upp på vägen hem och familjen samlades framför Fångarna på fortet en fredagskväll.

Inte riktigt vad som sker nu, men mår mycket bra. Daniel jobbar och jag ska ta och äta något snart. Blir en tidig kväll, jobb imorgon igen 7-15. Träning imorgon med, wee :)

En massa kärlek till min familj,


KRAM K.



Måndag kväll i kylan...

Sitter nu på Food Story och tar en kaffe, fick lite bröd och aioli av Daniel :) han vet vad jag vill ha. Var dock riktigt kallt att gå hit, inte alls skönt.. Får se när jag är varm nog att g hem, haha. Ska se omjag kan lägga upp enbild också, skriver på "min" iPod:) KRAM K.

Äntligen tillbaka...


Äntligen är han tillbaka...
Den nya säsongen av Dexter har nu kommit ut i USA så det är bara att vänta tills vi kan få ner det på vår dator här hemma. En gång i veckan, suck... hade kunnat kolla på Dexter flera gånger om dagen. Kanske ska kolla igenom de andra 4 säsongerna?! Bara för att stilla mitt begär :)

Är ledig idag, har ätit en god frulle med Daniel som börjar att jobba vid klockan 5. Kanske blir en lunch med fina Sabina när hon slutar på jobbet. Kanske borde klä på mig lite så jag är redo :)

Annars blir det jobb i veckan, blir ju tre lördagar i rad nu eftersom jag fick hoppa in i lördags. Men får ju besök min nästa lediga helg så det ska nog gå fort!!!

Annars händer det inte så mycket, höst och kallt. Solen är framme iallfall, man får vara glad för det lilla.

Som sagt nu blir det en dusch och göra mig klar.

Ha en fin dag,
KRAM K.



Ny frissa...

Kom nyss hem från Cissi. Varit på salongen och fixat både hår och ögonbryn, vilket blev en stor skillnad då jag ALDRIG gör det annars :)

Nu ska jag sova, är helt slut efter att ha gått upp 6 i två dagar. Imorgon jobb 10-18, och Daniel kommer hem ♥



Vet inte om det blev lite konstigt ljus på bilden? Men men :)

Haha mina "nya" ögonbryn :)

KRAM K.



KappAhl - Sentimental Journey

Det börjar att komma in mycket fina jackor till KappAhl, ville mest säga det :)
Kanske att jag ska köpa någon, men tyvärr är de lite stora i storlekarna :(


Nu blir det jobb sedan en kväll med Sabina.

KRAM K.



Äntligen fredag...

Snart är veckan slut, men jag jobbar imorgon med. Stänger tråkigt nog. Men det ska nog gå bra, efter jobbet ska jag ut på middag med Sabina, en tjej på jobbet. Det ska bli trevligt, var mycket lyckat förra gången vi var ute. På söndag ska jag hem till Cissi och mysa. Kommer att bli en fin helg tror jag :)

Åh det är så himla kul, underbara Erica och hennes Christian har förlovat sig! Grattis Grattis till er! ♥
Därför är det extra dumt att hon inte fick ledigt då vi ska träffas i Oslo. Mne håller fortfarande tummarna att hon blir ledig! :)

Den 8 oktober får jag också Sverige besök, då i form av Emelie och Maja. Längtar så efter alla besök, men snart är det väl dags för mig att komma och hälsa på också :) Syrran och jag ska försöka hitta en helg då vi ska mötas i Göteborg, halva vägen var :)

Annars händer det inte så mycket, hösten är på gång. Jag tycker det är mysigt, så det så :)

Ha en fin kväll,
KRAM K.



Äntligen höst...

Åh äntligen! Nu börjar de bästa tv programmen komma fram efter sommarvilan! :)

Halv åtta hos mig och Dexter. Daniel och jag kommer att ha mycket att göra om kvällarna, kanske att vi måste ta ledigt!? :) Får iallfall lite mat-tips. På tal om mat, så är jag så mätt idag! Har ätit tacos hela dagen känns det som, haha.

Jobbar mellan 10-18 imorgon, spännande, och öppning på fredag. Då blir det iallfall en tur på stan med Cissi, och möta upp Lollo som kommer på besök. Trevligt!

Klockan är 22:00, sängen? JA TACK! :)

KRAM K.


Jo mamma, jag lämnade tillbaka skorna. Undra om jag är sjuk?! :)


Tisdagskväll...

Är nu hemma efter en dag på jobbet, gick helt okej även om vi var en man/kvinna kort. Inte så mycket att göra åt det, tur att det inte var så mycket folk :) Imorgon börjar jag vid 8:00..

Igår var vi i skogen, skulle komma hem med sjukt mycket svamp, enligt Olle. Hans vänner hade kommit hem med 2 stora kassar med svamp. Men det visade sig att de måste ha plockat allt, för vi hittade inte en enda! Fick iallfall med oss lite blåbär hem, gott till pannkakorna idag :)

Haha Daniel visade mig detta nyss, så kul!



Nu blir det kväller,
KRAM K.



Bilder från skogen


RSS 2.0