Vart tog sommaren vägen?!

Regnet det bara öser ner, jag blir våt om både skor och strumpor...lalala.

Ja det är helt otroligt vad det regnar! Kom hem från jobbet och Daniel och jag sitter i varsin soffa och varsin dator... tur vi har facebook ;)
Skulle behöva handla, men vattnet flyyyyter på gatan så det lockar inte. Och jag som inte har några gummistövlar, har letat efter ett par snygga i typ 2 år. Går så där :)

Men det vore så gott med bullar, blev inga senast. Ska övertala Daniel till att följa med, önska mig lycka till! :)

KRAM K.



Söndag...

God morgon/middag.
Idag är jag ledig, och har en hel lista med saker jag borde göra. Men får se hur det blir med det, skulle behöva gå och träna så det får det bli och en runda förbi affären. Pratade med Andrea idag och blev sugna på att baka bullar. Kommer att lukta gott :) Lovade även Daniel middag när han kommer hem... Jag hade köpt vin igår och tänkte vi skulle myst på igårkväll, men han var lite trött så får ta det idag istället :)

Dags att röra på påkarna!

KRAM K.
Grattis moster Mie och kusin Martin på födelsedagen!



Gääääääsp...

Trött, japp efter en dag på jobbet så blir jag det. Speciellt när jag stänger. Men det går bra, kul som vanligt. Men kan bli så sur på de mammor som kommer in med sina barn i butiken. De verkar tro att det är fritt fram att släppa lös sina barn och att vi som jobbar där ska vara barnpassare !? Som idag fick jag säga till en mamma som hade tagit en av buktikens kundvagnar (vi använder dem när vi hämtar kläder på lagret som ligger i källaren) till barnvagn. Och då jag säger tillhenne  tittar hon bara konstigt på mig som jag är den dummaste i hela världen eftersom jag vill ha min vagn tillbaka. Suck... Men de västa är de mammor, säger inte pappor för det finns inga, som inte har något koll alls. Hittade en liten kille, 3 år kanske, som gick med en barnvagn med sin lillasyster, knappt 1 år, utanför butiken. Det låg varor på vagnen så det pep när han gick ut. Han kunde inte ens prata och säga vart hans mamma var. När jag går in i butiken för att hitta mamman, springer man bort mot rulltrapporna! Mamman, som jag får tag i då hon står i kassan med "mormor" försår inte varför jag blir uppröd.
Ja som ni märker blev jag riktigt sur på henne, jäkla tanta. Mormorn kunde väl passat barnen...

Menmen, nu är jag hemma Daniel är ute med jobbet och dricker öl. Kommer väl hem sent :)

Pratade med Emelie idag! Så mysigt, så vi bestämde att vi skulle ta en tripp till Prag i slutet av augusti. Passar perfekt!!

Nu blir det sängen,
KRAM K.



Nya soffan...


Eller ny och ny, nya överdrag :)

KRAM K.



Sov för länge idag...

Japp jag blev väckt av att chefen ringde och undrade vart jag var. Lite pinsamt men då är det tur att jag inte gör så mycket på morgoen! Var på jobbet 25 minuter senare. Bra! :) Var mycket på jobbet, vi har börjat stora sommar-rean, halv pris på röd pris. Vilket innebär att alla är som galna!!! Jobbade därför till halv 5, det kan jag ha när jag läser fel på schemat ;)

Sedan sist har jag varit på IKEA. Eller ja, Daniel var också med :) Köpte nya överdrag till soffan, en lampa, ljustake, diskställ och lite småplock. Det är ju så mysigt att gå där, tyckte iallfall en utav oss ;)

Nu blir det jobb resten av veckan, det är bara att köra på.

Nu sitter jag och väntar på att Miss Marple ska komma ut på tv4play.se så jag kan kolla på det :) Det är ju onsdagens höjdpunkt, och imorgon är det Ernst!! Weheee!!

Ha en bra kväll,
KRAM K.

haha så söt!♥


ska se om jag får upp några bilder på våra "nya" soffor!

En lång helg...

Det har varit en lång helg, men ack så trevlig :) Bärjade i fredags att möta upp Cissi med flera för att ta ett glas vin på Friday's, vilket slutade i dans på N&S. Var mycket skoj, som spontana kvällar brukar att bli.
Eftersom jag är ledig hela helgen så var det dags att träffa två tjejer från jobbet. Jenny ska sluta så jag, Jenny och Sabina var på Big Horn och åt. ÅH VAD DET VAR GOTT!!! Vi lyxade med förrätt Räkcoctail och till huvudrätt Indrefile med stekt potatis, beasås och vitlössmör. Efter det var jag så mätt att jag trodde jag skulle rulla ut. :)
Men vi gick hem till Jenny för förfest och vidare ut på stan. Lyckad kväll det med!

Men idag har jag sovit och sovit.. Daniel började jobba vid halv fem så jag har tvättat här hemma. Ikväll åkte jag till Frognerparken och åt middag på Daniels jobb. Gott gott :)

Måste bara säga att jag mår så bra nu! Fint väder och allt flyter på som det ska.. Bara en liten resa med hjärtat som saknas, men det kommer det kommer :)

Ha en bra kväll,
KRAM K.


Sabina, Jenny och Jag


Jenny och Jag


Mini inlägg...

Blir ett mini inlägg ikväll... Daniel är på personal fest och jag ligger hemma och kollar på film. Helt underbar kväll i min ensamhet :)

Imorgon börjar jag en timme tidigare, ska vara där 07:00 så det blir en tidig kväll.

Imorgon åker Lina och Sanna till Australien för att plugga. Önskar er lycka till!
♥♥

KRAM K.



Vilket oväder det var igår...

Just när vi ska sova bryter världens oväder ut!!
Se själva:



Nu har v i iallfall varit och tränat och tomatsoppan väntar. Efter det jobb :)

KRAM K.



God morgon till en fin dag...

Det hoppas jag den ska bli iallfall :) Har inte gått ur sängen än, börjar jobba vid 12. Direkt efter jobbet ska jag hem till Cissi för lite party. Ska ut, det var ett tar sedan jag var ute. Har mest blivit att vi sitter hemma. Så måste ju packa ner partykläderna nu innan jag åker...stress!!

Daniel kommer ikväll, vill vara hemma och mysa med honom! Men det får vt ta på söndag!

Ha en fin dag,
KRAM K.


Bild från semester i Europa sommaren 2008, Nice.
Haha detta är den första bilden jag la ut på bloggen...vad länge sedan!


John Blund kommer tidigt till mig ikväll...

Sitter här och letar efter gamla godnattvisor eftersom jag ska sova.. Ögonen är trötta och kroppen är helt slut. Men hade det mycket trevligt hemma hos Cissi.

På tal om visor... letar efter John Blund, du vet den här:

John Blund

Titta, kom och titta kom sätt er här omkring.
Det dröjer säkert ännu en stund
innan sömnen kommer med John Blund han vill visa oss någonting.

Sedan, genast sedan när sagan tagit slut.
Då lovar vi att sova så sött
efter dagen är man ganska trött men först tar John Blund med oss ut.

Läggdags, det är läggdags för klockan slagit sju.
Vi träffas säkert åter en dag
då vi roar oss igen ett slag sov så gott godnatt med er nu.


Men hittade iallfall dessa :) 


Vilken trevlig kväll...

Blev en mycket trevlig kväll. Efter en latte hemma hos Sanna i hennes nya kaffemaskin (!) mötte jag upp Charlotta för middag på Yayas, thaimat kan aldrig bli fel eller hur? :)

Sedan blev det lite spontant bio! Såg äntligen Sex and the City 2!!!
Av mig får den bra betyg, typ 5/5 :) Vilka härliga tjejer, nästan som mitt underbara tjejgäng...men bara nästan ;)


Slutat regna...

Det blev en snabbis på gymmet iallfall! Ohyes!

Ska duscha nu och sedan möta upp Sanna för en fika/lunch. Får se om jag är hemma när D kommer hem, han ska visst på MCtur med Alex idag och fram till lördag :( Men pojkarna får det nog trevligt! :) Bara det inte regnar på dom...;)

Ha en fortsatt fin dag,
KRAM K.



vi försöker lära oss att använda Daniels kamera... :)


Sol och bad på min lediga dag...

det var min plan det. Skulle möta upp Sanna vid 10:30 för att sedan ta bussen till ett ställe som hon visste om... Men ända sedan jag vaknade så har det regnat. Så nu vill jag inte ens gå ur sängen :) Åh jag som hade så bra planer för dagen, bara att tänka om. Kanske ska ta mig i kragen och gå till gymmet? Det tåls att fundera på...

Annars har jag en dejt med Charlotta när hon slutar sitt jobb. Ska bli trevligt har inte sett henne på jättelänge. Konstigt när man väl bor i samma stad :)

Daniel jobbar idag, öppnar. Annars hade han också varit ledig, dom har stängt om det är dåligt väder :)

Lite bilder från förra veckans poolparty hos Sanna:



KRAM K.



Sen tisdagskväll på jobbet...

är hemma från jobbet nu. Blev sent eftersom det saknades pengar i kassorna, inte kul. Men hoppas att de "dyker" upp imorgon! :) Har annars varit en skön dag på jobbet. Chefen undrade om jag ville ta lite mer ansvar och lära mig dagsuppgöret och möta varugubben som kommer med varorna... kanske inte låter så spännande men för mig så var det ett steg i rätt riktning (vad den nu är)

Sitter hemma i soffan nu, Alex och Daniel spelar Magic... mycket spännande att kolla på ;)

Vädret är inget att klaga på, riktig sommar. Men träningen måste jag ta tag i...suck. Inte kul att gå in på ett gym när det är så fint väder ju :) Håll med mig!!!

Ledig på torsdag, då mamma och pappa åker till Österrike. Hoppas ni får en bra resa!

KRAM K.



SÅ nu har jag fått min nya dator...

därför finns det inte längre några ursäkter för att inte uppdatera bättre!

Har kommit tillbaka från min semester hemma i Kalmar. Var helt underbart att komma hem och hälsa på alla och bara mysa.
Midsommar var toppen, även om jag inte hade Daniel med mig så gick det bra :) (Han var kvar i Oslo hela tiden) Lekar och god mat, och de bästa vännerna man kan ha! ♥


Jag hann med en resa till Karlskrona och syrrans nya lya. Mycket fint och en liten utgång med Sanna.



Hade även besök av fina Emelie ♥
finns inga ord hur underbart det var


Nu blir det pannkakor här hemma, bäst att hjälpa till innan han säger något ;)

KRAM K.



RSS 2.0