Mysigt besök från Kalmar x2...

Ja i helgen har det varit besök från de underbaraste tjejerna som finns, Erica♥, Lowa♥, Cissi♥, Josse♥, Lina♥ & Andrea♥. Har varit i både Lund och Helsingborg och gjort städerna osäkra. Mycket skratt och tips i livet.. Det är tur att vi har varandra!! Ni är det bästa som finns!!

Annars har jag försökt att ordna upp vad jag ska göra de kommande månaderna.. Och planerna har ändrast en del! :) Blir inte Barcelona pga många olika orsaker, inget jobb och skolan vi ville läsa på gav oss inte CSN så det hade blvit svårt att klara sig. Och så är språket svårt, eftersom dom inte är så bra på engelska i Spanien.
MEN det är inte det att jag kommer att stanna i Lund för det, nya planer är Oslo. Så fortsätter att packa ur mitt rum, och Johanna tar det så snart som. Känns bra med Oslo iallfall, kanske inte så varmt som i Barca men ska inte klaga. SÅ är ju söta Cissi där med :)
Håller er uppdaterade om vad som händer :)

Så idag var mamma och pappa i Lund och tog hem en massa saker som jag hade här hemma som jag inte vill ha kvar.. Sjukt att det kan vara så mycket, hade 42 par skor!!! Är nu nere i 15, men kankse också det är för många till Oslo? Men kan ju inte blir för många skor enligt mig! haha.
Var i Malmö och lämnade saker hos Emelie, tog sin lilla tid att få dit hennes saker (har varit hos mig sedan november kanske?) Men nu är det också klart, check!

Daniel kommer ikväll!! ♥♥♥

KRAM K.


Nu går det framåt...

Börjar ordna upp sig med min flytt nu... känns bra att jag har fått svar från AFB om mitt rum, behöver bara skicka in ett bevis på att jag har anmält mig till kursen i Barcelona och det ska jag göra idag. Mailade även studievägledaren om ett studieuppehåll och hur jag ska göra med mina studier. Vill ju tillgodoräkna det jag läser nu, Metod och Teori-kursen, så om jag inte kan det behöver jag ju inte läsa det nu.. vilket betyder att jag är ledig!!! =)

Jag har fortfarnade ont i benen efter Poolåkningen i St Hans-backar här i Lund =) Jag och Johanna + några av hennes vänner blev barn på nytt och lekte i snön några timmar under lördagen. Efter det utgång, har varit en lååång helg som började i onsdags =)

Sitter och försöker plugga lite, går så där. Har en del annat att göra! Gick och hämtade mitt nya körkort idag, en mindre sak att göra! tyvärr så ligger alla kläder kvar på golvet från min storstädning av garderoben, men måste ta tag i det innan helgen då alla tjejer kommer! Oj vad jag längtar efter alla!!!

Imorgon är det andra träningspasset i Malmö, längtar!!!

KRAM K.


Liten på nytt...

var det dags igen att bli "ung" på nytt! (är ju fortfarande ung så kanske låter lite fel) Men var på min första gymnastik-träning idag!!! Det var inte igår som jag befann mig i en riktig gympasal! :) Men idag var det iallfall dags att inta Malmös hall, MotusSalto. Gick väl över förväntan då vi började med volter, framåt för min del :) Är en tränare, Mats, som har hand om oss men får göra och testa mycket själva. Bygga upp stationer eller bara vara på golvet. Var 28 stycken idag, blandat folk från en massa olika grupper: gamla gymnaster, gymnaster som fortfarande tränar, parkour-gruppen, en elit sprinter/häcklöperska, de som inte kan något alls, dansare och den glada trion från Lund :) Dagens träning bestod utav fri-och handvolter och lite parkour träning... kommer ha ont i kroppen imorgon!!! :D

 

Nu blir det kväller för min del, ska laga lunch imorgon på Gbgs Nation imorgon.
Tacopaj med cheesecake till efterrätt! Kom och ät!!!

KRAM K.


detta är en glimt av vad parkour är :)

(film lånad av Alex, hoppas detta är ok!)

 


och ja, det är Alex själv :)


Kläder, kläder...överallt...

Japp, jag håller på att rensa ut lite kläder... Nu när jag ska flytta så är det lika bra att passa på. Finns ju en del där inne som jag inte ens vet att jag har, varför envisas man då med att ha det kvar?! Att jag KANSKE skulle ta på mig den där tröjan, som sitter dåligt, ful färg, inne för 4 år sedan och till och med trasig? Nej nu ska jag bli vuxen och ta bra beslut :) Får väl se hur det går..hm. Kan iallfall inte ta med det till Spanien.

Annars har jag pluggat lite idag, eller läst texten. Tur att Anna hade det andra kompendiet, eftersom jag envisas med att inte köpa det.. snart måste jag väl det :(

Nä om jag ska bli klar här så är det väl lika bra att lägga på ett kol!

KRAM K.


min kära nalle, han bara trillar sönder... men en resa till soliga Barcelona gör nog susen :)

Nu händer det saker i Fröken Perssons liv...

Jahadu! Nu ändras planerna i mitt liv.
Har kommit hem från 9 underbara dagar i Barcelona, var en helt fantastisk stad. Och ska väl inte klaga på sällskapet heller :) Så när Emelie och jag kom hem så bokade vi genast nya biljetter till staden, en enkel-biljett denna gång! Så den 2 mars 2010 går flytten till Barca!!!

Ni kanske tycker att det är lite inpulsivt att bara lämna mina studier och Lund bara så där, och ja det är det! :) Men tror att det kommer att bli helt perfekt. Ska boka in oss på en spanska-kurs som börjar den 15 mars och boende har vi redan hemma hos Daniel och Hannes. Så vad hindrar oss? Nej, just det...inget alls!
Emelie har dock åkt till Thailand i två veckor nu, vad hon nu ska göra där utan mig?! Men men så är det iallfall. När hon kommer tillbaka ska vi skriva in oss på skolan så då blir det klart.

Innan resan har jag dock lite saker att fixa:
1. Min plånbok blev stulen i Barcelona
måste fixa nytt VISA-kort och körkort. Allt är redan beställt och ska väl komma nästa vecka eller så.
2. Vad ska jag göra med mitt rum?
har ringt till AFB för att se hur det blir med min köplats om jag inte bor här längre, och det var inte några problem. jag får stå kvar om jag bara anmäler det. och att hitta någon som kan tänka sig att hyra rummet fram till september hoppas jag löser sig smidigt. har lite förslag, annars kanske man kan hyra ut till vem som (men hade önskat någon jag visste vem det var)
3. Lämna in om studieuppehåll hos Historiska och CSN
ska inte heller vara några problem.
4. Hitta någon som kan ta hand om mina saker
eftersom jag har så underbara föräldrar ska de komma och hämta de saker jag inte behöver/kan ställa hos Emelie.

Måste säga att jag inte ser några alls problem inför flytten!!!

Blir ett långt inlägg detta, för jag tänkte lägga upp lite bilder från resan:
Barcelona jan 2010




och så kommer en låt som spelas om och om igen här hemma :)

KRAM K.


RSS 2.0