Jobb jobb hela veckan...

Nu börjar jultiderna. Söndagsöppet nu på söndag, jag ska både öppna och låsa butiken, ska bli kul :) Fick även hoppa in extra på lördag så blir mcyket jobb nu i veckan. bra med lön, wootwoot!

Tänkte visa lite bilder från vårt julpyssel i söndags :)




1:a advent...

Äntligen 1a advent. Snön bara öser ner utanför fönstret och det 'r kallt, burr.. Men ska snart ge mig ut för att möta upp Sanna för en kaffe och en tur på den lokala marknaden, kanske göra något fint julfynd :)
Efter det blir det julbaka och mys, Göra egen glögg så hoppas det blir bra!

Nu måste jag rusa, men ha en trevlig 1a advent!

KRAM K.



Riktig kyla...

Minus 11 grader... och det blir bara värre/kallare.
Just nu är jag otroligt glad över min nya jacka :) Bara ett par varma skor som saknas, men det får gå än så länge.

Snart är det advent, jag har köpt lite julpynt. Dukar, nya grytlappar till köket, adventsljusstake och sifferljus.  NU är jag laddad. Ja och stjärnan är redan uppe, så mysigt så :)

Annars hade jag en trevlig helg när Emelie var på besök. Blev inte så många bilder eftersom Emelie glömde sin kamera på en bar i fredags, som vi sedan kunde hämta upp på måndagen :)
Helgen innebar mest att bara mysa, tog några öl fredag och lördagkväll. Promenader i Oslo, god mat... Bio: Harry Potter. En helt underbar helg enlig mig! ♥

Nu blir det frukost/lunch innan Daniel går vid 12.

KRAM K.



Gästboggare...

Hej,
mitt namn är Totoro. Bor tillsammans med Klara och Daniel. Är en liten med naggande god, blå och fluffig.
Helt perfekt helt enkelt!

Klara sover och Daniel är i Sverige.
Jag är nästan alltid själv hemma. De kanske tror att jag bara ligger och sover om dagarna..men ikke! Jag har mycket att läsa och äta, Daniel lagar så god mat!! Och Klara brukar alltid tappa lite smulor med chips eller ostbågar i soffan, namnam! Jag lever som en kung!

Ville bara säga hej, nu ska jag röja vidare här hemma innan Klara vaknar!
//Totoro


Ensam i Oslo...

Daniel har åkt till Sverige ikväll så nu är jag ensam när hemma, gäller att ladda upp för Emelie kommer på torsdag :) Hoppas veckan går fort...

Märker att det börjar bli jul, mycket folk på jobbet och mycket som ska packas in. Men jag har handlat två julklappar :) Kanske blir någon mer om Emelie och jag tar en tur på stan, så om ni vill önska er något så säg till nu :)

Annars är det inte mycket planer i veckan, ska träna med Sanna på onsdag. var ett tag sedan nu. Har blivit så trött, är ingen sol upp vilket gör att jag sover lääääänge på morgonen :) Daniel är alltid uppe först, haha.

Hade en mysig helg då jag fick träffa min kära vän Frida. Alltid lika kul, men allt för sällan :(

Nu blir det sängen, kanske måste komma in tidigare på jobbet. Hann inte riktigt med allt idag, så bad chefen ringa om jag behövs. Jag kan vara snäll :)

Sov gott,
KRAM K.

Jo jag pratade med Erica idag, saknar henne!!! ♥
Men vid jul ska vi alla tjejer träffas igen, ser fram emot en trevlig tillställning på Juldagen. Kanske bara ska ha en helfest? :) Så slipper man tappa bort alla, haha.


Jag ser det snöa, jag ser det snöa...


Min önskelista 2010...

God jul! :)

Jag har två saker som kan komma upp på min önskelista:

En locktång från OBH Nordica. Blir så fina lockar, och det ser ut som om jag har MASSA hår! :)


En baddräkt som jag kan ha i simhallen, känns lite fel att vara där i en "solbikini"... :)

Aja, nu blir det kväller..

Jo fick schema över jul! jag är ledig från den 23 till den 27... Så vi ses i Kalmar!

KRAM K.



Tjoho...

Skriver inte mycket :)

Personalfest = slut = riktig bra kväll


Årsfest/julbord...

Äntligen är det dags för Oslo Citys julbord, eller årsfest kanske det är. Tror, eller hoppas, att det inte är så mycket julbord utav det... Tror inte riktigt på den norska julmaten.

Så nu har vi ätit lite frukost, Daniel försöker göra pumpasoppa. Men just nu är det pumpa i hela köket, på golvet, väggarna och på Daniel själv. Nästa gång kanske han inte ska fylla mixern så mycket med kokande pumpa ? Eller jag vet inte ? :)

Jag lämnar huset och möter upp Sabina för en tur på gymmet, för att sedan gå vidare på stan för att köpa det sista till festen. Sedan ska vi mötas hos henne för att göra oss fina. Klockan 19:45 ska vi stänga butiken för att sedan gå in i dimman!

Hörs imorgon!
KRAM K.



Skype???

Sitter och väntar på att min syster ska komma in på skype, men hon är inte där? Hallåååå syster yster? :)

Daniel och jag har kollat film.. Igår såg vi både Vanlilla Sky och halva Inception. Hur mycket drömmar kan det blir på en dag?! :) Mitt huvud är helt tomt. För er som inte har sett de... Det är två filmer som handlar om folk som inte vet om de drömmer eller inte, eller att man går mellan olika drömmar. Det gäller att hänga med! (tar att jag har någon som kan förklara för mig ;)

På lördag är det julfest med jobbet. Ska bli riktigt kul! Något jag ser fram emot. Hoppas det blir bra...

Nähä nu ska vi nog se en film till... något mer lättsamt kanske? :)

KRAM K.



Snart kommer söta Emelie på besök... wee!


God natt...

God Natt!

Nu är jag hemma efter en dag på jobbet! Ska sälja tröjor till förmån för Rädda Barnen... men jag vet inte vad jag gör för fel? Ingen vill köpa av mig, tror inte att de fattar vad jag säger :D Tar nya tag imorgon.

Var ju och simmade idag, håller tummarna att mina armar inte blir som förra gången. Då kunde jag inte röra mig, haha.

Nej nu ska jag sova,
KRAM K.



Mot gymmet...

Daniel drar med mig till gymmet nu innan jobbet. Puh, hur ska jag klara det?! Sängen var otroligt skön och varm måste jag säg :D

Men men, bara att köra på.. Kommer att vara skönt när vi är tillbaka!

KRAM K.



RSS 2.0