Hola!

Barca ar en underbar stad och jag trivs som fisken i vattnet! Kanske flyttar hit i var ;)

har inte sa mycket mer att saga, har lite ont om tid. Emelie och jag sitter pa ett internetcafe..ska snart ut en veva pa stan!

Veckan har varit bra an sa lange, trots sjukdom och hosta. (peppar peppar har jag inte varit sa sjuk!)

ha en bra dag!

KRAM K.



Flyg flyg kära anka, flyg...

Äntligen är det bara några få timmar tills flyget går...

Vi har laddat upp med en lång dusch, tvättat håret, snart smink och lite kläder. Efter det blir det brunch och en snabbtur på stan för att köpa det sista till resan, vid 13:00 tiden rör vi oss mot flygplatsen. Känns som om tiden går snabbare där :) Vill att timmarna ska flyga fram...

Hade en mysig hemmakväll igår med middag och tvslappande. Perfekt uppladdning!

Får se om jag hinner uppdatera innan vi åker, men annars hörs vi i Spanien!

KRAM K, & Emelie
♥♥♥


Dags att packa väskan...

Japp, för jag och Emelie har bokat en resa till Barcelona nu på söndag och stannar tills den 2 feb :) Lång semester, men har inget i skolan och jag vill så gärna åka ner. Så det gör vi nu :)

Flyger från Köpenhamn och Emelie som har vänner i hela världen typ kanske kan fixa något boende från lördag till söndag, då vi ska umgås med Lina m.fl i Köpenhamn på lördagen :) Så det är bara att packa väskan för en lååååång resa! Underbart!

Första skoldagen på den nya kursen idag, hoppas det blir bra och att vi delar in klassen i mindre grupper. Tyckte vi var så många på uppropet :)

Nähä, nu väntar kaffe..
God morgon alla kära.
saknar mitt hjärta ♥

KRAM K.


Oh ajajaj, min kropp...

Hela kroppen gör så ont idag!! Efter ett hårt träningspass i Malmö Högskolas gympasal med hopp och lek känner jag att jag lever... Fick damma av mina gamla gymnastikmuskler och det var riktigt kul! Har saknat det lite, och det var så kul att man fick göra vad man ville och testa på det mesta. Tränaren sa att det skulle starta en ny grupp KulGympa på lördagar..kanske vore något att testa. Ska kolla hemsidan nu :)
Annars kan jag bara säga att detta har varit den bästa helgen på länge!!! Fredag och lördag med party och mys, och träning och film på söndagen. Underbart! Haha, köpte en på chips på dagen som sedan fylldes på med en Stor påse godis, en med nötter och läsk. Middagen bestod utav en stor pannkakstårta med choklad, banan, grädde och sylt. Smaskigt! :)
Idag blir det chill, ska tvätta lite och sedan iväg på middag ikväll. Njuta av den sista dagen... :(
På onsdag drar det igång med lunch igen på Göteborgs Nation, kom och ät. Blir kyckling :)
Nu ska jag ta tag i mig själv och duscha!
fixar lite bilder under dagen!
KRAM K.



smaskens... :)

Bit för bit...



God kväll...
Tisdag, vilket innebär den första dagen för uppsatsopponeringen. Känns mycket bättre idag än vad det gjorde igår, kommer nog att gå bra. Men blir ju alltid jobbigt när det mesta dom säger är allt dåligt de hittar i uppsatsen. Men tror inte Marie hade låtit mig lägga fram min uppsats om den inte hade fått ett G. Hoppas jag... :)

Annars är det en mycket slapp dag. Kom hem efter en trevlig lunch med några från klassen, och började läsa uppsatser.. men förlåt Carro! jag somnade! Haha, men efter att vilat mig ett tag så var Carros uppsats mycket bättre! Helt klart ett VG från min sida! Bra jobbat! OCh bra jobbat Emelie som klarade sin uppsats idag!!

Har tagit en paus till i pluggandet, har hittat ett pussel som jag gillar :) Är nog något jag är bra, tycker jag iallfall. Haha...

Hoppas alla får en trevlig kväll, det ska jag ha...

KRAM K.




Söndag...

Jaha nu är det söndag igen, startat dagen med en sconesfrukost :) Blir nog att plugga lite under dagen.

Fredagen var toppen, härligt snöbollskrig.. Var inte så många men hade riktigt kul iallfall :) Efter det blev det en skoj fest :P
Har inte så mycket tid just nu, men här kommer en bild på de tappra barnen som lekte i snön..
fler bilder finns på facebook.

De Tappra, och jag som blir mulad mitt under fotograferingen! Tack tjejer ;)

KRAM K.


Uppdatering för kvällen:

Sitter i soffan och kollar på Johan Falk, får se hur sverige kan skapa en polisserie i CSI anda :) Verkar så där...

Annars har jag städat ikväll. Blev helt okej, finns inte så mycket att göra när det är så litet men ser golvet nu iallfall! Ska nog plocka undran lite småsaker också så det inte är så mycket som kan damma. Har lånat två pussel också så kanske ska börja med det ikväll.. Morfars lilla bord kanske passar bra till det :) Har gett upp som tvbänk, nu står tvn på skrivbordet.

Ja men det var väl allt för nu, kanske kommer en sen uppdaterning om jag har tid :)

KRAM igen!


Snöbollskrig på Ulrikedal idag...

Finns det ett bättre sätt att fira att uppsatsen är inne än med ett kallt snöbollskrig?! Tror inte det :) Så vid 18:00 startar kriget, med lite mintu/oboy i kroppen blir det nog toppen! Efter det fortstätter fester uppe i vår korridor. Om du bor i Lund, kom förbi =)

KRAM K.


Sista slutklämmen...

Nu är det dags att göra det sista på uppsatsen och sedan skriva ut skiten. Är så trött på den nu, hoppas bara jag inte hittar allt för många fel när jag läser igenom det. Men det ska nog gå bra, som jag försöker tänka så är det bara 7,5p. Måste ju bli ett G, har ju svarat på min frågor!

Annars är det ett snöigt Lund, men inte så kallt.. Ska möta Emelie vid biblioteket, en liten promenad upp dit blir skönt på morgonen. I eftermiddag ska jag fika med Anna och Henrietta. Var ett tag sedan så ska bli trevligt! Men laddar för ett träningspass med Lina 18:15! Nu är jag igång! wee!!!

Ha en bra dag,
Kram K.


5 januari, tiden går fort...

Snart en vecka in i det nya året, tycker att det går skrämmande fort...
Kan man inte bara pausa tiden ett tag?! det hade jag gillat, väldigt mycket.

Är hemma på mitt rum, nästan alla har kommit tillbaka. Fullt med folk, alltid lika trevligt att möta mina kära grannar :) Johanna flyttar dock i veckan, men inte så långt. Tur det :)

Annars rullar dagarna på, på fredag ska uppsatsen in. Den kommer nog att bli klar iallfall, yes! Men om den får ett G får jag vänta tills den 15 eller så.. då jag ska lägga fram den för resten av klassen. nervös? oh ja!

Melissa Horn håller mig sällskap ikväll, har även kollat på en film.. lite deppig så kanske ska se något roligare innan jag somnar :) Men bra är den, kommer ihåg att vi såg den i skolan...Christiane F - wir kindern vom Bahnhof Zoo


Nu säger jag God natt imorgon ska jag göra klart uppsatsen, och sedan träna med Lina vid 15:15

 

KRAM K.



Nu är det dags för ett nytt år, 2010...

Ett nytt år, men fortfarande samma gamla uppsats... Därför blir det bara en snabb uppdatering.

Nyårsafton var toppen, mycket trevligt. Glömde dock att ta så många bilder :( Men det finns kvar i minnet! Bästa stället att spara på...

Igår var det slapp dag med pizza, godis och Ivanhoe. Efter det film hemma hos Alex.

Nu har jag inte mer tid att lägga på detta, men här kommer lite bilder iallfall :)

KRAM K.


Emelie och jag i nyårsbastun :)



Nyårsmiddag...


Snart dags att gå hem, tack för året 2009!!!

RSS 2.0