Vilken underbar sommar, nu tillbaka för höst i Lund...

Ja det har nog varit den bästa sommaren på länge... Kanske mest för att jag fått spendera tid med mina kära vänner. Ni är de bästa, och Ericas och mina morgondejter med god brunch kommer jag leva på länge. ♥

Har även jobbat det sista, men får se när man kommer tillbaka igen :) När det blir ont om pengar så får jag väl försöka ta mig hem.. haha. Ska bara ta tag i och skriva ett CV, jag har gett mig till fredag på mig. Och då ska jag ha sökt jobbet i Helsingborg.

Men nu är jag iallfall hemma i mitt lilla rum. Sitter och kollar på mina väskor och hoppas, hoppas att de ska kunna packa upp sig själva!! Vet inte riktigt vart jag ska göra av allt?! Var ju en massa saker här nere också som jag hade glömt.. Får klura på en lösning :)

Igår gjorde jag inte mycket alls, pappa och mamma körde ner mej och så var vi och åt. Gott det! Efter det slappade jag i soffan hela kvällen! :)
Men idag ska jag fixa lite till, ska faktist få besök!! Ska möta Anna och Emelie utanför Systemet vid 17 och sedan köpa lite mat och gå hem till mig för att prata igenom sommaren och hösten. Mys mys. :)

har gått en morgonrunda nu, så ska väl äta lite nu.. Ha en bra dag!

KRAM K.


Saknar dig mitt hjärta...

Kommer snart...



Min familj skriver lappar, jättemånga lappar... Jag tycker det är trevligt. Man kommer upp på mogonen och det ligger en liten lapp på köksbordet från mamma/pappa/syster, där står det allt som man sagtt kvällen innan. Hur man jobbar, när det är mat, vad det finns för mat, vart alla är med mera... Jag älskar detta för jag lyckas alltid glömma vad folk säger :S
Så nu har min kära pappa lämnat en lapp innan han åkte till Wales.. ♥

Mamma och jag hade en bra kväll igår, var och tränade... sjukt ont i kroppen idag! Sedan blev det varmamackor och Män som hatar kvinnor. Den är ju för bra! Sedan kollade vi på diabilder från när hon var liten, riktigt kul!

Idag ska jag in till stan och hämta min plånbok som jag glömde hos Erica.. Kanske hinner göra av med lite pengar också ;)
KRAM K.


En söndag med min vän...

Var en mycket trevlig söndag, även om vi var lite slitna båda två :) Jag efter en kräftskiva med jobbet och Erica efter en kväll på annat håll, men vi möttes upp på Harrys där det blev dans och lite drinkar! Kul hade vi iallfall...

Söndagen bestod utav en brunch hos damen i fråga. Gick till Netto och handlade det mest nödvändiga, bacon och inlagdgurka :) Mums!
Sedan bjöd jag, som vanligt, in mig själv till Fjelebo på middag. Älggryta stod på meyn och var så gott så! Somnade nästan i solen med IKEAkatalogen, letade matbord till Erica. Hur svårt kan det vara?! Ta bara pallen Evert ;)

Skulle även klippa mig igår hos Cissi, kommer dit och hon har inte saxen hemma!! Jaha får bli en annan dag. Tog mig tillbaka till Erica och så kom Sanna. Helt sjukt bra att Erica och Cissi bor så nära varandra!! :) Tog en runda till affären och kom hem med chips, dipp, gurka och morötter... Sex and the city-ansnitt passade bra!

Nu, jobb och dejt med Andrea i stan vid 15. Träning med mamma 18:15 efter det, Heeeem och lägga mig i soffan! Det har jag nog inte gjort på hela sommaren tror jag...

KRAM K.



På väg ut till Fjelebo...

Min kamera har hittat hem, tack tack...

Kom hem lagom tills helgens kräftskiva :)

Detta är ännu en dag som spenderas hemma. Har inte ens klätt på mig vettiga kläder, går mellan datorn (datorerna :) ), ut i köket för lite mat, kollar lite tv, funderar på livet, tillbaka till datorn, lyssnar på lite musik, kollar bilder från helgen och andra roliga bilder, minns sommaren, tänker på hösten, kollar klockan för att se när jag ska jobba, äter lite till, kollar lite mer tv... så har det sett ut för mig de senaste dagarna! Haha, vilket liv. Nu måste det hända något!!!

- kräftskiva på lördag efter jobb 12-19.
- träffa andrea på söndag, kanske klippa mig hos cissi (om hon har tid!)
- jobb hela nästa vecka.
- myskväll, med vin och övernattning, på onsdag med flickorna.
- packa till Lund.
- åka till Lund den 30/8
- träffa Lunda-tjejerna på måndagen den 31.
- skolan börjar 1/9
- ......................................och sen då?

Vill hitta på så mycket, från och med nu ska jag försöka spara lite pengar så att jag kan hitta på lite roliga saker i höst. Det kommer bli bra :)


KRAM K.


Säga vad man vill om Posh, men en snygg väska har hon...




Jag vill ha...

Nu är det kväll för Fröken Persson, jobbat ikväll och stänger imorgon :(
Ska sova och drömma mig bort.....

KRAM K.



Jag lever på minnen...



Sannas bilder... min kamera är fortfarande inte hemma hos sin ägare.

KRAM K.


SJUKT bra!!! Vilken helg...

Vilken helg, vilken underbar helg...

Började med att möta upp Sanna vid tåget 08 i fredags, med packning som skulle räcka för en resa på två månader!! Men jag var som tur inte ensam och Sanna kom med lika mycket, nästa :) Vi kom på tåget med allt vårt pick och pack, tumlar in i 1a klass och hittar våra platser!! Sedan är det bara 4 timmars tågresa med uppladdning, musik och en massa snack och fnitter!! Men inte visste vi att det var förbjudet att prata och skoja i 1a klass, trodde det var i den tysta avdelningen man skulle vara tyst ?! Men tydligen så störde vi, men får väl vara glada att vi har gett en sur man en strart till sin nya bok..

Kom iallfall fram och tog oss till Linneas systers lägenhet där vi skulle bo. SJUKT nära området så det var bara att göra sig klar och ladda upp och ta sig bort till festivalen!
Kan inte beskriva med ord hur bra det var, men får lägga upp lite bilder :) en bild säger mer än 1000 ord ;)

Tyvärr är min kamera kvar i Gbg :S hoppas den kommer snart...
Ska försöka få tag i Sannas bilder så jag kan visa lite iallfall..

Fredags kväll spenderade vi på en klubb och lyssnade på Promoe, DÄR PASSADE JAG INTE IN! :D haha. MEd min nya klänning och höga klackar.. men men, var säkert något kul att kolla på :) kul hade vi iallfall...

Lördagen regnade och regnade, men vi dansade och bara hade en underbar dag då med!!

Neeeej, jaa nu kommer Erica och vi ska ut och gå.. (eller vadå Nej?! är ju jättekul!)
Så får avsluta detta sen...

SJUUUUUKT bra helg!! TACK Sanna! <3

KRAM K


Blir aldrig för gammal för att blåsa bubblor...




En fin kväll på Grönalund.

Känns som dagen innan julafton...

Är ledig hela dagen idag, känns skönt. Hade Lina på nattbesök och hämtade henne igår kväll efter jobbet. Hon hade varit med Cissi och Karin på Byttan.. att man alltid ska jobba! Men det gick bra och det var en kul kväll på jobbet.

Lina och jag sov länge och åt frukost ute, klara lagom tills att regnet kom :) Gick bort till Maxi och hälsade på Cissi på jobbet. Kan ju inte gå in där utan att komma ut med en kasse!! Idag blev det en sjal och en klänning, passar bra nu till Göteborg. Och snygga svarta klänningar kan man ju inte få nog utav!! :P

Sitter nu och funderar på vad det är jag behöver ha med mig.. Ser att det ska regna på lördag, hm men sol på fredag :) Blir ett par extra skor då.. kanske behöver en extra väska?! :)

Ikväll blir det grill hemma hos Kusinen, blir mysigt. Bara det blir uppehåll, är alltid trevligare att sitta utomhus.
Syrran kommer hem vid 4 så ska nog försöka vila lite nu, vila mig i form :)

KRAM K.


Biljetter och fika till tåget :) Snart bär det av!


Nya kläder, från Sisters Point. Lite godsaker kan man hitta där, med hjälp av en god vän :)


Klara Elisabeth Persson, ja det är jag...



Jobbade natt igår men är upp med tuppen, ringde posten idag vid 08. Och det finns ett brev till mig där, vet inte riktigt om det är rätt, men det ser jag nog snart! Wee snart är jag på gång och allt är som det ska.

Ska bort till Cissi vid 11 för lite frukost/lunch/fika/vad-som-helst, det ska bli trevligt. Även om man bor så nära är det alltid svårt att hitta tillfällen att träffas på, så man får ta de korta tillfällerna som kommer. Lina kommer sedan in, ska ringa till henne och höra vad hon gör.. Tror dom skulle ut och ta en öl ikväll, jag vill också! För snart är sommaren över och alla bara försvinner igen, jag med...

Sedan blir det jobb vid 17-01, det blir bra. Sedan LEDIG hela helgen :)
Undra vad jag ska ha med mig?? Hm.. dags att börja tänka på det! haha..

KRAM K.


Undrar om det är meningen att jag ska till Gbg...


För just nu verkar allt gå emot mig!!
Förra veckan bestämde jag mig för att åka med vännen Sanna till Göteborg för att gå på Way out west, riktigt kul! Länge sedan man var på något sådant. Ringde glad i hågen till SJ och beställde genom dom både tåg och biljetter, angav adressen till Kalmar eftersom jag inte är i Lund under sommare. Inga problem, vi skickar biljetterna till Kalmar! Skönt tänkte jag, slapp jag tänka på det.
Sanna får sina biljetter redan på fredagen, nu tisdag har mina biljetter inte kommit. Ringer trevliga SJ igen, Ja men vi skickade dom i fredags, till Lund. NEEEEEEEEJ skriker jag nästan i luren, stackars dam! Får henne iallfall att beställa nya biljetter och skickar dom till Klara Persson i Kalmar. Puh äntligen löst!
Åker in till stan för en fika med vännerna, blir då upplyst om att eftersom jag gjort en eftersändning kommer biljetterna ÄNDÅ komma ner till Lund! Ringer runt till Adressändring, Posten och kommer efter ett tag fram till mitt lokalapostkontor i Kalmar. Vilken trevlig karl! Ska ringa dit imorgon och se om bijetterna har kommit så ska dom försöka få ut det till mig! Härliga lilla Kalmar! :) SÅ nu hoppas jag att det löser sig imorgon, för jag vill till Göteborg!

Nu är det snart jobb igen, det är nästan bara det jag hinner med. Men har haft en del trevliga dagar i solen också :) Tyvärr har regnet kommit till stan och det är bara till att dra på sig jackan igen :(

Hann både träffa Lina och Andrea idag, även om det var en mycket kort stund! tänk att man bor så nära men har typ aldrig tid att ses, får bli bättre på det i höst i Lund och Helsingborg.

Kära Erica är i Norge, tänker på dej ska du veta! :) Ta det lugnt ;)

KRAM K.


God morgon...

Gäääsp! Uppe vid 7 två dagar i rad, kom att tänka på att jag inte vet när jag var det senast?! Inte under 2009 iallfall!
Men jobb vid 8-16 och sedan hem igen, iväg klockan 19... hihi :)

Sedan sist har Strand stängt, men tycker ändå jag fick en bra avslutning där. Ses nästa år :)
Lite grill och mys med tjejerna har också hunnits med. Har bokat biljett till Way out west nästa vecka så jag hoppas ajg får ledigt idag!! Bra att boka innan man vet det ;)

Måste åka nu, hörs snart.
KRAM K.

RSS 2.0