Mooot jobbet!

Ja nu är det bara att skynda sig, körde ju fel igår så jag skulle till Väla! INTE BRA att komma sent :) Men löser sig bra och efter det blev det golf med Andrea och Joel, gick helt okej måste jag säga för att vara mina första 9 hål. Nu kör jag idag igen :D Mitt Skånekort har gått ut och sommarkortet börjar gälla den 15 juni, ska kolla om man kan ha bara för de dagarna innan jag köper sommarkort :) Ha de bra! KRAM K.

Säng!

Nu har vi en säng! Som jag har monterat nu innan jobbet, tog lite längre rtid änvad jag ttodde :) men fasen vad nice!!!!!

Plankstek...

Jaha då väntar jag på tåget i Malmö. Emelie och jag var ute och åt igår på Fagans. En irländsk pub/restaurang, lite av en favorit :) jobbade till klockan 6, fick mycket gjort och hoppas att de andra uppskattar mina 'nya' ideer! :) men än så länge är alla nöjda... Trivs jättebra så känns lite tråkigt att gå över till Väla sen.. Nu kommer tågwet! Ha en fin dag! KRAM K.

Ingen pirat...

Nähä Daniel hade visst inte bokat biljetter igår, och trodde de skulle finnas kvar idag...men inte!! Så nu ligger jag i soffan, Daniel och Ola är och köper chips och jag kollar NCIS. en ganska bra kväll iallfall! God kväll! :) KRAM

Pirater, pirater...

Sitter nu på väg till Helsingborg för lite jobb.. Sedan blir det bio ikväll! Nya Pirates filmen lockar, en snygg Jonny Depp kan ju förgylla vilken kväll som helst! :) förövrigt regnar det inte idag, underbart då det har öst ner ett bra tag nu! Ha en fin dag, KRAM K.

jag har valt fel tåg...

Åhh jag har valt helt fel tåg! Trodde jag skulle hinna med snabbtåget, men långsamma Pågatåget kom först och jag vågade inte chansa att vänta.. Så nu står vi still utanför Ramlösa, två minuter från Helsingborg. Toppen! jobbat 4 timmar idag, känns sådär att pendla för så få timmar. Men vad ska jag göra:) Gick mycket bra iallfall, skapade mig ett litet projet som slog ihjäl timmarna. när jag kommer hem ska jag äta, slänga mig i soffan och kolla på tv! Igår köpte min kära nya högtalare och förstärkare, nu ska vi bara ha rätt sladdar sedan blir det bra :) Hade en trevlig kväll igår...:) KRAM K.

Malmö...

Hänger i Malmö ikväll efter en dags jobb i Helsingborg. Bilen gick bra och kommer bli nice att köra till Väla, nu när jag hittar vägen :) blev en tur till Emelie och Tomas, alltid lika trevligt! Nu ska jag möta upp min kära för en film hos Hasse innan vi kör vidare för en natt i Dalby med katterna. har funderat mer på golfen och fått en bra deal på Andreas gamla klubbor, så nu är det bara grönt kort som ska fixa. När har man tid till det?! ha en bra kväll! KRAM

Laddad för jobb...

Ska bli riktigt skoj idag, är taggad! Sedan lördagsmys, undra vad vi ska hitta på... KRAM

Butik nummer TRE...

Ja när jag som bäst låg i soffan och planerade min soldag ringde Kappahl.. Det var kris här i Lund på stortorgets butik som ska stänga, de behöve akut hjälp och självklart rycker jag in!! Nu ska jag sova..jobb jobb imorgon! Puss

Golf...

Avslutade gårdagen med lite golf på Värpinge med Lina och Bojje. Mycket trevligt. Är sugen på att skaffa gröntkort tills sommaren.. men frågan är när jag ska hinna det? Hm måste kolla upp det lite mer.. Det ska jag göra idag! :)

och att Emelie kommer på besök!

KRAM K.



Morronmorrn!

Ska börja ta tag i mitt liv! :) Köpa gymkort känns inte aktuellt, men man kan röra på sig på andra sätt... nu ut på powerwalk!

KRAM K.



Nystart...

Nu är det dags för en nystart igen!

Efter jag har lämnat Norge och är tillbaka i Skåneland med ny lägenhet och nytt jobb så är det kanske även dags att starta om här!

Det är lite som händer i sommar... så det ska bli så kul! Ett nytt boende är inte heller fel, så nu kör vi!

KRAM K.



RSS 2.0