Drinkar både i och utanför glasen...

I torsdags var det dags för ett drinkparty följt av utgång på Kålles. Toppen kväll med goda drinkar och full ös på dansgolvet :)
Bilder från kvällen...
Jag, Mona och Emelie x2 :)






Ikväll blir det korridorsfest. Min hals är inte på topp så jag får väl ta det lite lugnt... Tema för denna gång blir Häx/Spådam-tema. Spåkula med häxblandning :)
Hoppas någon tar lite bilder så jag kan lägga upp någon...

Kram K.

Pyjamasparty, i kjol...

Igår hade jag vi den otroliga gruppövningen! :D Som vi trodde var vi minst föreberedda, men klarade oss ganska bra iallfall. Tog bara lite fler på årtal och när källmaterialet var skrivet, en miss på 40 år och författaren hade dött. Vi fick skratta lite, och Lars fick gå igenom hur viktigt det är med att kolla upp källor :)

Sedan blev det lite plugg, men tog snart bussen ut till Nova för att shoppa med Mona. Hittade dock inte så mycket..:( Blev två par skor :) Tyvärr inte något av det vi sökte, så nu undrar jag vad jag ska ha på mig ikväll?! Lina med flera ska på en sittning, och jag ska med Mona till lite andra vänner och blanda drinkar. Möter sedan upp de andra, kommer bli en toppen kväll känner jag på mig!

Igår, efter shoppingen (vad jag hinner med!) åkte vi ut till Emelie utanför Lund för Pyjamasparty, tyvärr kom Mona och jag direkt från Nova så jag hade mys i min kjol :) Så kan det gå. Mycket trevligt, getost till förrätt, grill och sedan glass! MUMS!

Idag, kommit hem från en power walk med Lina och Cilla. Uppe med tuppen. 8:15 bar det av och nu blir det dusch och frulle.. Vad jag nu har hemma :) Sedan iväg och skriva klart min recesion! Dags för det nu!

Hörs,
Kram K.

tyvärr har min kamera gått sönder... men Maria tog lite bilder.





Man kan undra vad denna gruppövning går ut på...

Jag tror inte han själv vet det, vår kära lärare. Gruppen har träffats idag och försökt att få ihop något. Inte så lätt när bara jag har boken, men efter lite kopiering och sådant var vi igång. Tog typ hela dagen, vi som hade hoppats på en timme eller så :)

För att få tankar på annat håll gick jag ner till stan. Blev en tröja idag och en hudlotion. Imorgon blir det nog mer, något nytt till på torsdag kanske :)

Ska ut och gå med Lina nu, måste ladda inför sommaren... testade bikini idag också. ojojoj tur sommaren dröjer lite :P

Kram K.





Ett bildsvep från igår...







en mycket trevlig kväll . . . <3

Stadsvandring i Lund...

Det är vad vi har gjort idag, gått och gått och gått.. :) Runt hela staden skulle jag tro. Mycket trevligt med besök av Syster och c/o.

Har vandrat omkring, lunch med Gustaf i hans tentaplugg, hem och hämta bilen för att handla, grilla, spelat spel med korridoren och sist men inte minst bio ikväll.. Änglar och demoner - Dan Brown. Mycket bra faktist, kommer inte riktigt ihåg hur boken var, och det kanske gjorde filmen bättre.. Annars är det ju lätt att boken är bättre :)

Nu är det kväll, imorgon upp och gå på loppis :) Sedan blir det utgång om planerna går i lås.

Kram K.


  

Sötaste Ankfamiljen :)

Efter solsken kommer regn...

Är ju typsikt, bara för att det har varit toppenväder i några dagar så kommer det regn nu när syster och Henke är på väg ner. SÅ roligt att dom kom en dag innan :) Men vi ska nog kunna hitta på något trevligt oberoende av vädret.

Andrea har varit på besök idag, mycket fint. Ätit lunch med henne och Lina på stortorget. Nästan som sommar!

Igår var jag ute med Henrietta och Anna + några andra från skolan. Mycket skoj, kanske lite för mycket folk på dansgolvet ett tag men det är inget som stoppar :)

Ska nu se en film hade jag tänkt och plocka undan lite på rummet... kanske gå till ICA och köpa något gott. Annars har Dennis bakat muffins, kanske kan få en där :)

Kram K.




Underbar dag i solen...

Vaknade upp och kände att det skulle bli en fin dag :) Lowa och jag käkade frulle på Mondo och höll på att missa tåget, att dom inte ropar ut spårändringar lite högre!!

Kom hem och fick dra av mig mina vinterkläder som jag trodde var nödvändiga när jag lämnade huset. Bytte snabbt om till shorts och sedan ut i solen på balkongen.. pluggade lite i solen! Åhh SOMMAR!!

Varit ute och gått en runda idag också, fint väder ju!

Ikväll har det varit en massa folk ute i köket, kanske inte så konstigt när det visas bra film :) Jag som skulle lagt mig tidigt, men kunde inte slita mig när Pretty Woman började 21!! :) Så länge sedan jag såg den... Underbar!

Men nu är det kväller, god natt.

Kram K.



Sjukt bra drag igår...

Sjukt bra fest igår, även om man är lite trött och seg idag :)

Idag har Lowa kommit på besök och dagen har ägnats åt att äta. Det är nog det enda jag har gjort idag känns det som :)
Frukost, mackaroner, fika med kyckling baguette, nötter, middag på Göteborgs, chips och dipp till filmen ikväll. Min mage står rakt ut :)

Sova lite nu och upp och träffa Lowa för att äta (!) vid 10. Kul kul!

Kram K.


Jakob, jag och Roger (som bjöd på toppen fest i sitt rum!)

Ser en stjärna i det blå...



Nu jäklar är det dags!! :)

SJUKT bra vi bar idag :) Så nu slapp vi städa men hade annars en toppen match i jumbofinalen :) Mycket skräp kom flygande, äckliga fiskhuvuden och annat.. Men vi höll huvudet kallt och vann med 10 p :) UNDERBART!!


Innan matchen, jag och Jacob.





Men kvällen är ung, nu är det dusch som gäller och lite mat. Efter det, tillbaka till festen! :)


Uppladdning för lördagens aktiviteter...

Fredag, har bara varit hemma idag. Så skönt, läst och kollat på tv och ätit knäckebröd i soffan (tur att jag inte satt och smulade i min soffa utan i den gemensamma i köket :) ).
Känns som om detta är Lugnet innan stormen. För imorgon kommer det vara en lååååång dag!!
Tenta 08:00, får sitta där till 13 men tror inte att det kommer att behövas, men tiden finns. Efter det blir det att ta sig bort till Parantesen, byta om till lite "snygga" kläder. Laget heter Ett Rymdföretag (?) tror jag så vi ska väl klä oss efter det.. :)

Kommer bli en toppen dag, hoppas jag!

Igår hade vi en bra dag här i korridoren med lite fest och middag. Riktigt god mat lyckades vi att få ihop och vi försökte oss på en liten utgång, men var lite sent ute så det var fullt :( Men vi deppade inte så mycket för det utan fortsatte hemma.

Liter bilder från gårdagen:


Jag bjöd på giftiga drinkar :)

     




Nu är det bara att hålla tummarna...


Min planering för dagen...

Ser kanske inte så mycket ut, men vissa saker tar tiiiiid!! Därför är det dags att börja nu, uppdaterar lite senare.
Håller tummarna för att det andra bottenlaget ska förlora idag!!

Kram K.



Jag kanske är rik...

Oj, tänk om det är så! :) Gustaf och jag lyckades komma in på hans bank i Norge, och där hade han fått in pengar!! :) För en fattig student är det ju toppen! TYVÄRR så kom jag inte in på min sida, jag hade visst slagit in min kod fel för många gånger :( Så nu när jag kanske har pengar, har hittat dosan och koden kommer jag inte in där iallfall! Varför ska det bråka med mig!! Har skickat ett mail men annars får jag väl ringa, usch. Jag kommer inte fatta vad dom säger :P

Jaha, nu är det en ny dag.. Kul att Sverige gick vidare igår i Eurovisionsfestivalen. Men det hade ju varit konstigt om vi inte hade gjort det..

Snart ska jag äta lite frukost och sedan ta mig till skolan, lång dag idag :) Träffas med gruppövnings-gruppen (gillar inte det nya påhittet att träffas innan!) och efter det är det mentorsmöte vid 13. 14, föreläsning.. Undra om han tar upp något vettigt idag, skulle behöva en kanna kaffe för att hålla mig vaken!!
Sedan blir det fullt ös till brännbollen! Idag gäller det!! Kan vara så att vi ligger sist i vår grupp, men om vi vinner denna så kanske det kan gå :) Håll tummarna!!

Kram K.


Yes!!!!
Fasen vad gutt att vi vann denna mycket viktiga match idag :)
Nu gäller det bara att det andra laget inte vinner sin match imorgon.. nervöst!

Har även ringt till Norge, dom ska skicka en ny kod.
Hurra vad allt går bra!! :)


Sol och storstädning i Lund...

Då man man tillbaka igen.. och allt är som vanligt. Förlust i brännbollen, igen!!! Det känns som om att det verkligen kommer att bli en Jumbo-final för mig på lördag, hjälp!

Har faktist läst en del idag, håller på med att läsa ut boken jag ska skriva en recension på. Seg måste jag säga när jag inte förstår hälften, men det är ju alltid en början att ha läst boken :)
Men mitt i allt detta fick jag för mig att städa mitt rum, då jag hittade en STOR spindel bakom dörren (ett tecken på att det är dags att städa?! ) Flyttade även om lite möbler så jag får se om jag trivs som det är, släpat runt den otympliga soffan och lyckats med att ta sönder skrivbordet (som jag har lagat!) men nu är det nog klart. Tvättar också, så snäll att jag slängde ner handdukarna i köket också.. tror ingen har gjort det sedan jag flyttade hit :)

Solen är framme igen, blir kanske en kaffe på balkongen och läsa lite till i roliga boken. :)
Hej då länge,
Kram K.




Vad ni har ögonen med er! :) Ja det är lite fusk-städning, men jag är inte klar än!
Men TV-bordet är på hjul, mycket smidigt så att jag kan rulla runt det i mitt stora rum.. jag menar man vet ju aldrig vart man vill ha sin TV? :)

Helgen i Kalmar...

Så var det söndag igen... Kalmar bjuder som vanligt på mycket kul, är alltid lika skoj att komma hit!
Började som sagt helgen med mat på Studentpuben i fredags. Lördagen, oh vilken toppen dag! :)

Åkte till McD och fick lite kläder till sommaren, nu är man tillbaka igen. Haha! Det trodde jag aldrig!!! Sedan blev det god frukost med Ellen och Henke med frallor från Coop. Tog hojjen bort till Erica där det bjöds på kaffe och rulltårta, hemmabakad ;) Karin och Cissi kom förbi och man blev genast laddad för kvällen! :) Tog iallfall in till stan där vi blev ett stort gäng som lunchade. Hann även med en snabb fika med Charlotta, kkul att ses igen. Blir ju inte varje dag :)
Tog med mig Andrea hem och gjorde oss klara för kalas. Kvällen började med middag hos Cissi och avslutades på Byttan! :)

Idag, söndag, har jag varit hemma hela dagen! Grillat och sagt Hejdå till Syster och Henke. Ses snart, jag räknar ner! :)
Pappa och jag har även börjat med att mura vår mur. Kommer bli helt underbart snyggt när vi är klara!!!
Nu blir det kvällsmat med mamma och pappa, varmamackor. Mums!

Tack för en fin helg,
Kram K.


Grillmästare Persson.

Årets första jordgubbar med glass :)

Murbygge :)

Nu bär det av mot Kalmar...

Åker till Kalmar idag efter skolan, ska bli så kul att komma hem en sväng innan sommaren! Och så fyller Cissi år så det ska även bli kalas :)

Ojoj, hann inte packa igår så det måste jag göra nu, och läsa lite till gruppövningen vid 10.. Ses snart Kalmar!! :)

Kram K.



Är nu framme i Kalmar och sitter och väntar på att syrran och Henke ska komma hem och hämta mig.. Ska till Studentpuben, tror jag, och äta med deras kursare. Blir kul, och så börjar det kurra lite i magen :)

Skönt att vara hemma iallafall.. Imorgon blir det en vända på stan tror jag, ska möta upp Erica, Andrea och Josse. Om vi får någon tid som passar :) Sedan blir det ju fest, wee!!

Bye bye.

Jag tror mitt träd är dött...

Jag kommer ihåg när jag flyttade in här, tror det var pappa som sa att "Oh så vackert det kommer bli när trädet utanför ditt fönster slår ut!!". Men jag har väntat och väntat, alla andra träd är ju så gröna och fina, det måste vara något fel på mitt träd :(
Men nu efter 2 dagars regnande kanske det vänder, jag hoppas!!!


Var som sagt en annan brännbollsmatch igår, MYCKET bättre denna gång :) Inte på topp än men det kommer...

Ska snart till skolan, eller iallfall träffa Anna och Henrietta (hon skulle ha med sig lite godsaker till mej och Anna idag som påster på såren för tentan! Det gillar vi! ). Annars är det ny föreläsning vid 14, hoppas den är lite mer givande än den förra vi hade, som inte gav mig något. Onödig tid!

Ha bokat biljetter till Kalmar på fredag så då bär det hemåt en sista gång innan sommaren, ska bli trevligt att ladda om lite inför det sista rycket.

Ha en underbar dag, jag väntar på solen och gröna blad...

Kram K.

Hade ny match med brännbollen idag, en ny förlust men en klar förbättring :)
NU ÄR VI PÅ G!




Regnet det bara öser ner, jag blir våt om både skor och strumpor...

Ja kanske inte just nu men har gjort det hela dagen.. Men passande väder för denna dag! Fick reda på Dicks tenta, som jag missade med 1p, så det är bara att ladda om och göra den igen den 16. Har inte riktigt tid med detta! Ska satsa det sista nu på sista delkursen, go mej! :)

Funderar på en ny doft...

Miss Dior   eller    Armani Code (har ju haft den innan)

Lite att fundera på... :)

Ikväll blir det mys hos Lina med nybakat bröd och House... trevligt!

Kram K.


Kanske är jag en ny morgonmänniska...

Kan kanske vara svårt att tro, men den senaste månaden vaknar jag utan klocka vid 08.00 :) Oj vad dagen blir lång då.. Klockan är inte ens tio och jag har redan tvättat 3 maskiner tvätt och gått en lång runda på 1 timme! Nu väntar lite frukost och sedan ska tvätten upp också :)
Vid halv ett blir det kaffe med Anna och Henrietta, efter det börjar den sista delkursen! En månad kvar tills man är tillbaka i Kalmar igen! :)

Då kanske det är dags för ett nytt kroppkaksförsök?? :)

Kram K.

Ska idag ställa upp på brännboll, är turnering vid Parentesen! Sjukt nervös! :)
Brännbollen är nu över, men tyvärr ingen vinst! Helt otroligt att man en gång i tiden var helt okej på detta :) Var inte bara jag som hade glömt hur man slår, väntade inte ens på poängen! haha, kanske ny match imorgon. Bättre lycka!




Fullt ös i köket på Tegel.

Mot fika och skola.

Så var det över för i år...

Vilket firande det är här under Valborg, fint väder gör ju inte saken sämre! :) Startade med att skriva tenta i onsdags och firandet efter det har bara fortsatt...
Igår var det lite mer chill. Började på Ulrikedal med lite musik utanför Mattias fönster sedan bar det vidare till Botaniska trädgården där vi mötte upp fler människor. Vidare mot grill hos Elin, mycket fint! :) Vissa toppade mer än andra, och vi lämnade Elins fest för att lyssna på Studentsångarna, kom mitt i och missade sången! Men mycket folk, där med! :)
Fullt ös hela dagen helt enkelt, inga konstigheter!
 Kompletterar med lite fler bilder...

Kram K.



BlockParty på Parantesen.

Freddan njuter av utsikten.

Chill utanför Mattias.



Jag och Lina handlar grillmat på ICA.

Lyssnar på Studentsång i Lundagård.

Valborgsfirande i Lund...

Vilket firande! :) Blir bara lite bilder nu, skriver något mer sen!
Kram K.



Grill hos Gustaf.

Valborgsfrukost hemma hos Dan.

Parken.

Maria och jag.

Elias och Fredrik.

Party på Malmös!

:)

Linas Pet-flaskdrinkar!



RSS 2.0