Längtar tills jag får min nya dator...

Jag är så trött på min dator, så trött att jag inte ens orkar starta den!! Därför sitter jag på Daniels dator hela tiden, vilket gör att jag inte kan lägga in några bilder, bara så ni vet :) Får bli en bilduppdatring så fort jag kan!
I helgen var syster och Henke på besök. Var en mycket mysig vistelse, synd med vädret bara då det regnade hela tiden. Solen kom i måndags då vi gick till bussen :) Osis. Men vi turistade en del, och gick runt nästan hela Oslo!
Karl Johan
√ Bogstavsveien
√ Frognerparken
√ Aker brygge
√ Oslo City + Kappahl
√ en tur i Oslo nattliv
√ Grünelükka 
√ Holmenkollen
√ Operahuset

Så vi är nöjda, men har sparat lite till nästa besök :)
Idag ska jag jobba, helt otroligt vad jag trivs! Men har ju ledigt över midsommar, i 1,5 vecka till och med! Då blir det semester i Sverige. Får se vad jag hinner med, tiden brukar alltid gå så fort :) tokigt!
Ha en bra dag,
KRAM K.


Pyntat på balkongen...


Jag har pyntat på balkongen eftersom vi får finbesök imorgon. Syster och Henke kommer på besök och stannat tills på måndag. Det ska bli jättetrevligt, synd att vädergudarna inte är på lika bra humör som förra veckan då det var sommar här. Nu ska det bli mulet och kanske regn, men vi får göra det bästa av saken :)
se så fint :)
Jag är dock helt slut efter att ha börjat jobba vid 07:00 i två dagar och inte lagt mig i tid, fy! Men jag ska väl inte klaga, blir några övertimmar denna måndagen då ju :) Och kunde inte säga nej när Emilie frågade om jag kunde komma 7 imorgon med...så det MÅSTE bli en tidig kväll idag :)
Vet inte när Daniel började idag så då vet jag inte heller när han skulle kunna sluta..hm jobbigt det där :)
Nä nu blir det att fixa lite i lägenheten, och ta en dusch och sedan sängen. Skulle tränat, men det får vila denna vecka :) Nya tag på tisdag!
KRAM K.


Grill och mys med Daniel...

Söndag, vilket innebär att jag är ledig hela dagen! Kan ju inte bli bättre! Och när det är sol och sommarvärme har jag inte att klaga på. Dagen började med ett kort pass på gymmet, enligt Hannes var Daniel och jag är i 17 minuter. Här har ni två som tränar fort och effektivt ;) haha..

Men vi gick hem och gjorde klart grill mat och begav oss till vårt solställe... Helt utrustat med grill och bord, kan nästan inte blir bättre. Så vi grillade och mös i solen, helt underbart! Sedan mötte vi upp Hannes och Sanna. Pojkarna lämnade oss för att spela poker, så vi tjejer hängde ett tag och framåt kvällen blev det en öl och ett glas vin ute.

Så nu är jag hemma med Daniel igen och vi ska kolla på Twin Peaks, har kommit in i serien nu som bara blir konstigare och konstigare.. hur ska det sluta?!

Som sagt har det varit en mycket bra dag, hoppas ni också haft det!!

KRAM K.


Grill med fin utsikt över Oslo...



♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

RSS 2.0