Daniel och jag...


Daniel med de "fina" tänderna, jag med en söt glugg... Lika va? :)


Pumpan...

Nu glömde jag ju att visa den fina pumpan! TOKIGT!




Så nu är det en ny dag...

Nya tag!

Är en helt underbar dag idag, solen är framme för första gången denna vecka. Börjar bli lite små trött på allt regn :(

Vi hade iallfall tur med vädret då tjejerna var här föra helgen. Så underbart att se Andrea och Lowa igen, det är ju inte så ofta tyvärr. Det blev en helg med mys, shopping och vin. Jag är mycket nöjd och längtar tills vi ses vid jul, då juldagen är spikad! Håller bara tummarna att jag får ledigt!!!

Annars är jag tillbaka på jobbet, mycket att göra. Känns att det börjar bli jul, och värre kommer det att bli :) Men kul ska det bli!

I fredags var jag, Daniel, Sanna och Hannes på Mamma Mia.Har alltid velat att se den, och nu fick jag göra det. Och nej, den var inte på norska :)

Igår var det mys hemma hos Sanna. Lagade kreolsgryta (hur det stavas?!), åt ostbågar och kollade på 27 dresses :) Kan det bli mer tjejigt?! :D
Daniel och Hannes jobbade för att sedan avsluta deras lördag med några öl på stan.

Idag är det Halloween, men ingen fest för min del... funderar på om jag kan få tag i en pumpa. Hm Sanna hade en fin hemma igår som vi gjorde fin. Tur att man bor på Grönland där allt är öppet ;)

Nej nu ska ta tag i denna fina dag!

KRAM K.



Lite bilder:

TJEJTRÄFF


MAMMA MIA


Blir ett inlägg imorgon...

Ville nog bara säga det :)
Hörs imorgon då!
KRAM K.


Nu blommor...

Inskaffat mig nya blommor till balkongen. Ljung, hoppas de tål det norska vädret lite bättre och överlever innan Daniel kommer hem på fredag ;)

Blev ingen träning idag, har gjot något tok med min handled. Tror att den blev lite överansträngd i simhallen :D Så bra gick det med den träningen! Haha...

Nu tvättar jag, fixat blommor, ska bara vara hemma och fixa lite idag. Packa kanske, elle så gör jag det imorgon innan jobbet. Åker ju snart :)

KRAM K.



Fröken Höst i väntan på Fru Vinter...






Oslo badar i ett hav av färger! Så vackert, önskar då att jag var lite bättre på kameran :) Men perfekt väder att lära sig mer...

Idag blir det lunch med Charlotta, trevligt trevligt. Daniel är i Sverige och kommer samma dag som jag åker hem :) tokigt. Så för mig blir det bara jobb i tre dagar denna vecka :P Ska bli så skönt att komma hem en sväng. Kul att mamma och pappa också är hemma!

Ha en fin dag,
KRAM K.



Svinkallt i Oslo...

Burr!!! Är runt 5 grader här idag, inte alls lockande att gå ut. Men ska nog försöka att ta mig till simhallen och simma lite, känns dock lite fel att simma under vintern.

Är ledig nu i helgen, helt underbart. Sedan jobbar jag tre dagar nästa vecka för att på fredag åka till Kalmar. Ska bli skönt att komma hem en sväng. Tyvärr ska ju mamma och pappa bort lördag till söndag, men ett par timmar ska vi hinna umgås :)
Lördagen blir tillsammans med mina underbara tjejer, saknar er!!

Nej nu ska jag iväg innan jag ångrar mig! :)

KRAM K.



KappAhl-tjejer på väg in till stan! :)


God Natt...

Ville bara säga God natt...

Börjar att bli lite trött nu, dags att skalla kudden...vi brukar skoja så :P (Till Emelie, om du någon gång är här inne?! haha)
Daniel har jobbat hela kvällen men kanske kommer hem snart, har inte varit så mycket folk de senaste dagarna.

Men han har tvättat idag, så söt så. Men den hänger kvar här uppe, var inte riktigt torr när jag kände på den och nu är jag för trött att ta tag i det :) Är så kallt i lägenheten att det inte torkar..:(

Men imorgon måste jag fixa här hemma. Har bjudit hem lite folk, ska ut och dricka öl med några tjejer på jobbet. Ska vara här hemma först, ska bli trevligt.

Nej som sagt, nu blir det sängen!

KRAM K.



Bild från när Syrran och Henke var på besök i Lund :) Lika fina drinkar imorgon kanske..


RSS 2.0