En kväll då jag packar...

Dags att packa väskan och ladda upp för ett galet Valborgs firande i gamla Lund!!! Undra vad jag ska ha med mig? Måste nog kolla vädret, men blir väl som vanligt att jag packar allt för mycket. Men enligt mig är det bättre att ha med sig mycket saker än att stå där och tänka fasen!! DEN tröjan/klänningen/byxorna/skorna skulle jag haft med mig :) Ni håller med mig va?!
Har varit på jobbet ikväll, blev ganska sena.. Var så stökigt i butiken när vi stängde så vi hade inte mage att lämna det så tills morgonen, men kom på nu att det är jag själv som börjar vid 8 :P Tack mig själv!

Så imorgon jobbar jag mellan 8:00-15:00 sedan går bussen mot Lund 15:50 så har lite tid på mig där. Ska försöka hinna med att gå till banken på lunchen, betala hyran och så :) Tråkigt men måste väl göras...
Nej nu kan jag inte sitta här längre, dags att packa!!
Ses imorgon mina kära vänner,
KRAM K.


KappAhl blir bara större och större...

 

Ja det är helt sjukt, tycker det bara blir mer och mer kläder där... Såg på lagret idag att det kommer en massa fint, wee. Men tillsvidare får jag nöja mig med det som finns. Men att det blir större, jag har upptäckt en heeelt ny avdelning! Barnavdelningen! Det trodde jag inte, att jag skulle kunna ha kläder där :) Men så fel man kan ha, idag köpte jag denna söta sommarklänning. Inte dum alls :)

 

Daniel jobbar men kommer nog hem snart.. Jag har bara en dag på jobbet sedan är jag ledig söndag! :)

KRAM K.


Tack syster för ett fint brev, alltid lika kul när det ligger något i lådan :) ♥

Kvällspasset...

Godkväll.
Är hemma från jobbet nu, var en mycket konstig dag där ikväll.. Men kommer vara kaos imorgon då vi har Halv pris på röd pris och 25% på hela köpet för alla våra SMS-kunder. Ja det kan inte bli mer än mycket imorgon, och på lördag! :) Bara att bita ihop, jag ska låsa själv för första gången också, eller är ju aldrig helt ensam men ni förstår :)
Annars har jag kommit igång med träningen, känns bra. Var på gymmet idag, skulle haft en timme med en tränare men blev lite sen (inte mitt fel, men kan bli så när man är två!:) Men det var bara 5 minuter, men det gick INTE att börja timmen då, så det var bara att boka en ny tid. Måndag 8:30 hur jag ska klara det?!
NU är det sängen iallfall, Daniel kommer nog snart också.
KRAM K.

Jo, måste säga att jag hade en mycket trevlig kväll igår med Cissi, Karin och Erika. Var ute och åt på Jajas (Thaimat). Jag åt 3 rätter så var lagom mätt när vi gick hemåt :) Men vad det är trevligt, måste göra oftare!

En sak till: jag åker till Lund om en vecka för att fira Valborg :)

Sååå, God natt!

Måndag...

Idag har jag arbetat hela dagen, eller iallfall mellan 8-16 :) gick mycket bra, den tiden går mycket snabbare än den sena från 14-22. Konstigt att det kan vara så...

Men efter det gick jag och tränade :) Skaffade mig ett kort igår så då var jag på Pilates. Kanske inte riktigt var min grej, fick ont på ställen som man inte tränade och hade svårt att andas :) Men idag gick det bättre då var jag på ett DansMix-pass. Vilket innebär att vi dansade en massa olika danser. Afro, hip-hop, jenka, fågeldansen, passodoble (?), jive, Grease-dansen med mera. Kommer nog ha ont i kroppen imorgon, tur att jag är ledig!!!

Har kommit på att jag är ledig varannan tisdag, de veckor som jag jobbar lördagen på. Kan ju vara bra att veta. Fint med en dag mitt i veckan. Men hade varit fint med måndagen ledig, då hade jag varit fri lördag-måndag :) Men man kan inte få allt, haha.

Ikväll har Daniel jobbat och Cissi har varit på besök. Fått henne att spela med mig :) Haha jag förstår inte att folk kan tröttna så fort, kanske jag som är galen som skulle kunna spela spel hela dagarna?! :)

Är som sagt ledig imorgon, och det är Daniel också. Hoho två dagar på en vecka! Otroligt! :) Jag har planer att gå och fixa lite småsaker, handla blommor och jord så vi kan plantera lite på vår balkong. Luncha i stan kanske och, kanske, lite shopping! :) får min första lön på torsdag, undra hur mycket det blir?

Ha en bra kväll
KRAM K.


En dag då båda är lediga...

Halleluja!!! En dag då både jag och Daniel är lediga, är inte många måste jag säga.. Men vi gör det bästa av dagen. Började med några timmars spelande och sedan gick vi och handlade mat. Fick med oss hem massa god mat som vi nu har lagat tillsammans, finns kanske inget bättre. tur att jag har hittat en bra kock!

Hannes kommer snart förbi för att dela den underbara måltiden, som består utav:

Potatissallad
Pasta/pesto
Avocadopaj
Oliver
Marinerade vitlöksklyftor
Kronärtskocka
Vanlig sallad m. dressing
Vitlöksbröd

Ingen dålig lördagsmiddag va? :)



De glada kockarna :)
(haha kolla Daniels moppe-musch!)

KRAM K.



vin, vin och mera vin...

Jag har haft en underbar kväll/eftermiddag med Hannes. Jobbade 8-16, gick så där. Var segt och jag kände att jag inte gjorde något vettigt. Men timmarna gick och dagen tog slut och helgen började. Är ledig lördag och söndag, helt underbart!!! :)
Så imorgon ska Daniel & Jag ha en mys-morgon (Bovalius-frulle kanske? haha) Sedan blir det spel med Hannes och  Sanna. Kanske blir det första gången jag vinner :) Bio och god mat står också så schemat för lördagen :) Kanske träffas Cissi också. :)
Nu ska jag sova, ha det så bra..
KRAM K.

'
Bubbel och spel med Hannes, vilken kväll! :)

Uppdatering, torsdag...

Haha, kolla vad jag hittade när jag surfade på nätet :) ni måste undra vad jag surfar efter när jag hittar en bild som detta! hahaha



Kommer ihåg att jag och syrran hade varsin sådan när vi var små... Tror bestämt att Lilla Sjöjungfrun var med. Undrar vad dagens barn leker med? 3D-filmer på sin Iphone?! :)
Jaja, god natt!
KRAM K.


Nytt i garderoben...

Lite nytt har tillkommit i min garderob sedan jag började på KappAhl...kanske inte så konstigt?! :)

Det är otroligt vad man kan finna där inne. Tipsar alla om att ta en extra runda på KappAhl när ni är på stan nästa gång, ge inte upp!! Gobitarna finns där bland alla tantkläder :)

Senaste:



Jeans-skjorta är alltid bra till sommaren, en vit "tjock"-tröja till mysiga grill kvällar och en söt klänning till festen :) Bra va? (längtar efter sommaren så blir mycket sådant nu!) Och ett par fina strumpbyxor med hjärtan...

Slutade redan vid 16:00 idag, och hann med en kaffe med mitt hjärta innan han började jobba. Hade stora planer för dagen, solen skiner och det skulle varit en perfekt dag att gå en runda i området (har inte gjort det än!) MEN sitter fortfarande här, borde städa... blir nog det annars blir Daniel ledsen när han kommer hem :)

Hoppas att mamma kom med tåget eftersom alla flyg är inställda, tänk vad en vulkan kan ställa till med! Men men, ha en bra kväll!

KRAM K.


God dag...


En vecka med jobb och sol i Oslo...

Solen fortsätter att titta fram i Oslo. Börjar jobba vid 14:15 idag så det finns tid att njuta av det vackra vädret. Daniel jobbar inte förrens vid 17:00 så har för en gång skulle lite tid tillsammans ♥

Tyvärr har vi ingen sol på vår balkong! Men utsikten är fin :)

Jag jobbar borta vid de höga husen :) ser kanske långt ut men tar inte ens 10 minuter att gå dit!

Annars har jag inte gjort så mycket, men Daniel har tagit med sig ett spel.. Eller Hannes tog med det från Lund :) Carcassonne, ett helt otroligt kul spel som vi spelar lite då och då.. (tog en runda i morse!) har tyvärr inte lyckats att vinna än, men det kommer...

I söndags hade jag en fin dag i solen med Hannes och hans nya rumskompis Robert (tror jag!?)


Ha en bra dag!

KRAM K.


Zzzz...

Vet inte vad det var med mig igår. Jobbade till klockan 16 och gick sedan hem... Hade tänkt att fixa lite i lägenheten, men hade inte ork till något alls, kanske börjar jagbli sjuk?! Gick och la mig vid 18:30 och sov hela natten tills vi gick upp vid halv 10 idag. Inte några timmar det, men nu är jag laddad för första "sena" passet på jobbet. Slutar vid 22..eller lite därefter. Hoppas jag inte somnar :)

Ha en bra dag!
KRAM K.


Har haft en FANTASTISK helg hemma i Kalmar...

Fantastisk!!! Det är nog det ord som kan beskriva helgen bäst.
Kom till Kalmar på torsdagen efter en resa med buss och tåg som ni vet.. :) Fredagen var fylld med förberedelser för kvällens fest som blev mycket lyckat. Det var fantastiskt kul att träffa hela släkten och att Daniel också var med. En fantastisk kväll helt enkelt!
Lördagen var en fin vår dag så jag, Daniel, Ellen, Henke och mamma gick in till stan för att fika/äta frukost. Blev en fantastisk fika på Holmgrens. Efter ett besök hos Optiker Tottie och lite shopping till Daniel gick vi hem för att köra mamma och pappa till en 50års fest. Vi åkte sedan vidare till MAXI och handlade mat och hade mysigt hemma vid tvn. Vid 7-tiden var det dags att åka till den fantastiska Erica för lite party. Fantastiskt kul att Lina, Sanna och Andrea var där också. Förfest och sedan hojjen in till Harrys. Skojskoj.
Söndagen var en fantastisk dag som innehöll två Ölands besök. Det första med mamma och pappa till Ottenby. Kaffe och en fantastisk kaka med i bilen! :) Mumsmums! Sedan hem igen, ladda om, och köra bilen till den fantastiska Andrea som bjöd på våfflor och mys med fantastiska Josefin och Ellinor. Där mötte vi den fantastiska katten Jeltsin, är nog världens sötaste(tjockaste) katt! :)
Måndag, en inte så fantastisk bussresa tillbaka till Oslo.
Men nu är vi här och har jobbat idag.. Tvättat och städat, lagar nu mat(Daniel lagar mat). Ska sen en film sen, Dagboken. En riktigt bra film!!
Ha en fantastisk kväll!
KRAM K.


Är lite nervös...

Varför kan man aldrig lita på kollektivtrafiken?! Vad är det för vits med att tänka på miljön med att ta buss och tåg istället för att köra bil, när det alltid sturlar?! Blir så trött!!
Daniel sitter på bussen till Kalmar nu, eller ja till Göteborg där han ska byta till tåg. Igår fick jag åka en direkt buss (åkte samma resa) men chauffören lyckades ändå köra fel i Göteborg så jag hann bli riktigt nervös att jag skulle missa tåget! Det är bara 30 minuter innan tåget går... Vilket man borde hinna om dom följer sin tidtabell!!!

Så nu håller jag tummarna att han kommer fram i tid!

Annars består dagen av en massa pyssel inför kvällens fest. Syrran fyller 25 år och ska fira sig idag!! Vi blir ganska många så det ska bli kul :) Se till att det finns sittplatser till alla!

Vaknade nu eftersom Daniel hörde av sig, och kan inte somna om.. Fick ont i magen!
Är iallfall hemma på Tegel, känns bra. Spelade spel med familjen igår. Vi gav syrran och Henke TP som vi var tvungna att testa :) Riktigt skoj tycker jag!!

aja dags för frulle...
KRAM K.


 


RSS 2.0