Sensation White; Wicked Wonderland...

NU ÄR DET DAGS!

Ikväll blir det en tripp till Köpenhamn och Parken för att gå på Sensation White! Ny klänning är inköpt och det kan inte bli annat än bra... Klockan är snart 14:00 och förfesten börjar vid 15:00, kanske ska försöka hinna med en powernap innan.hm. Åker buss med Malmö Nation, men ska träffas ett gäng hemma hos Gustaf innan.

Dags för mig att göra mig redo, köpt ett nagellack(vitt så klart!) så måste ta bort det röda först :)

Uppdaterar efter kvällen!

nu kör vi!

KRAM K.


ahhh ni kan ju bara ana hur bra det kommer att bli ikväll! :)


Dags att ta på sin bikini igen...

Japp imorgon ska den på igen! Emelie och jag ska till badhuset :) ja och hennes vän också, glömt hennes namn :S Blir väl att simma och träna lite, eller inte! Hopp och lek känner jag för! Sedan basta och en ansiktsmask så vi blir fina, kommer bli riktigt kul tycker jag!

Idag har vi haft PMredovisning, alla i klassen skulle gå igenom sina uppsatsämnen. Jag var som vanligt nervös eftersom jag inte gillar att prata inför grupp så där. Men gick faktist över förväntan och fick bra kritik på det jag hade att säga. Så imorgon, Uppsats hela dagen! Eller ja, först Biblioteksinformation :) Lära oss söka i bibliotek, känns så där nödvändigt men aja, måste man gå så måste man!

Har ikväll gjort varmamackor, mums. Var länge sedan och måste också säga att det var första gången jag använde min ugn tror jag :) Bra där!

Nu ska jag dyka ner i min engelska bok om Förintelsen. Måste dock erkänna att den är helt ok... Vet inte riktigt vad det är jag ska läsa i den så jag läser på, kan ju inte vara fel..eller?

God kväll!
KRAM K.


PENGAR...

Äntligen har de kommit!
Sitter fint med lite extra pengar just nu. Har redan skapat mig en inköpslista på vill ha-saker. Bland annat en ny dator! Denna har snart gjort sitt och jag är i behov av en ny. Funderar på att lämna PC :)

Hade en helt underbar helg och känner mig utvilda för en ny vecka. Träningen går bra och ska iväg med Lina vid 18:00 idag med. Har dock bara varit på Step-pass så jag känner mina vader om jag säger så :) Men ska inte klaga, skönt att röra på sig också!

Var på Landsarkivet här i Lund  idag. Mycket bra faktist, men vet inte om jag har några böcker där som jag ska läsa. Har ju mina Dagböcker på biblioteket :) Tycker bara det är konstigt upplagt av vår lärare att lägga detta besök när vårt PM redan ska vara inne och vi har bestämt oss vad vi ska skriva om. Han vi pratade med gav oss mycket bra förslag och hjälpte oss mer än vad hon har gjort. morr...

Och på fredag kommer Andera och det ska bli trevlig, på lördag blir det Köpenhamn och Sensation White! Ahahhaaa UNDERBART!

Nä nu innan träningen ska jag läsa de böcker jag har kommit över. In i Krigarnas dagböcker, mums! :)

KRAM K.


Lördag/Söndag...

För mig är det som söndag idag, alla har säkert fina lördagsplaner medans jag ser fram emot en kväll i soffan och att inte göra något alls. Mys :)

Eftersom jag hade party både torsdag och fredag så borde det vara lugnt idag. Hade en mycket mysig kväll hemma hos Emelie igår med Anna. Lagade kyckling, couscous (stavas!?) med en kall sås och lite sallad. Mums! Är inte hemma nu men när jag kommer hem ska jag se till att få upp en bild eller två :) Och så lite vin till det... Tack tjejer för en toppen kväll, får vi göra om snart!

Sov länge idag och vaknade och blev bjuden på scones, kunde nästan inte bli en bättre start på dagen! tack tack min vän.

Sitter och kollar på resor, sugen på att åka iväg en sväng till solen. Men lite dumt med skolan.. hm.

KRAM K.


mys middag med Emelie & Anna i Malmö

Golvbyte...

Bara för att jag för första gången på två veckor cyklar upp till Gerda för att träna så lägger dom om golvet i min hall!! Prova gärna vår spinning eller vårt gym! Nej jag vill inte det, jag vill dansa! Morr...

Jaja SNART ska jag ta mig dit, skulle vara klart imorgon :)

KRAM K.


Bara ge mig mina pengar, tack...

Hur svårt ska det vara att bara ge mig mina pengar!?
Men ska inte klaga om mina Norgepengar väl kommer till mig :)

Har varit hos handledaren idag, så inget mer Kronan! haha, så det kan gå två dagar innan mitt PM ska vara inne. Men men, jag är på g nu. Fråga mig inte vad jag ska skriva om istället för det vet jag inte riktigt än :) Men min huvudkälla är 12 dagböcker från soldater på 1700talet. Låter inte så dumt va? ;)


Men nu har jag varit ute och gått en runda i en trevlig skog, mitt minne kommer inte ihåg vad den heter :) och sedan bakat en god kaka. Är dock så mätt så jag vet inte hur vi ska lyckas att äta på den ikväll?! :D

Ska ta en dusch och sedan ge mig iväg, imorgon ska mitt PM vara klart.. och Lina fyller år :)

KRAM K.


Bio i Malmö...

Har gjort ett halvhjärtat försök med att skriva mitt PM idag, är inte så nöjd med min insats :) Men har beställt lite böcker så hoppas att de kommer imorgon. Ska och möta min handledare vid 10:00 och sedan sätta mig på UB för att läsa och skriva PM. Ska inte gå därifrån om det inte blir klart!!! Ska in på fredag så har ju någon dag på mig men ändå.

Lina
fyller år på torsdag så ska dit vid 15:00 tiden på fika, mysmys :)

Väntar även på mina Oslo pengar, kommer snart hoppas jag!!
Mamma & Pappa kan vara lugna, det är inte tomt på kontot! ;)

Ikväll har jag varit på Bio i Malmö - UPP. Vilken mysig film, 3D. Länge sedan jag var på en tecknad barnfilm. Men kul var det, var på en pub och kastade lite pil innan. Så roligt! :) Speciellt när man vinner! :)



Men nu ska jag sova, läsa lite först och förbereda mig för mötet med handledare..lite nervös :)

KRAM K.




En bild på helgens vinnande BeerPong-lag :)

Nu vecka, nya tag...



Haha helt underbar reklam!! Lyfter vilken måndag som helst :)

Helgen har som vanligt varit underbar, party och underbara människor. Nu är det dags att ta tag i min uppsats, ska ha ett möte med henne vid 10:00 på onsdag. Hoppas att hon kan hjälpa mig med en bra frågeställning och hur jag ska gå vidare med mitt källmaterial.

Nu ska jag träna, på ett eller annat sätt :)

KRAM K.


Club Belladonna...

En liten dröm bara, hade varit den bästa klubben genom alla tider...

Men men jag kan inte drömma mig bort i mina böcker längre utan det är dags att göra sig klar för kvällens födelsedagskalas/korridorsfest för Peter & Cilla. Problem med kläder igen men får väl se vad som gömmer sig där inne i de mörka hörnen...

På tal om klädproblem så är den kommande balen ute på mycket svag is. Håller med Anna, inte kul när det inte passar!! Men har lånat hem min systers kjol så kanske jag bara ska hitta en passande topp. Eller om jag kan ha Sannas, eller om min klänning helt plötsligt sys om ;) Får väl gå en runda på stan och kolla om det.

Ha en bra kväll, det ska jag :)

KRAM K.


Snö?? Jaha, ner till Skåne...

Det snöar? Oj, bäst att åka söder ut till värmen! ♥

KRAM K.



Så nu var det klart...




Läskiga dockor på museet, varför ska det alltid vara så? Konstigt ljus och musik gör det hela inte bättre... Usch, det var nog sista gången jag gick ensam på ett museum. Iallfall ett som detta.. Sprang in på en annan utställning också,  Killar - en utställning om dagens killar och gårdagens mansideal, haha den var mycket trevligare :)

 



Blev en lunch med Josse också, eller jag åt och hon tog en kaffe. Kul med lite uppdatering.
Hon körde mig hem och nu sitter jag här och har en brasa tänd, mysfaktorn är mycket hög :) Mamma har också kommit hem.. Ska kolla igenom det jag fick fram idag.

Ha en bra kväll,
KRAM K

 



En tur till Kalmar läns museum, själv...

God morgon,
ja det är min plan för dagen att gå på Kronanutställningen idag. Är nog lika bra att jag går själv så att jag inte bara springer runt :) det kanske inte ger något alls, men men får se det en chans.


Men nu är jag inte så sugen på att lämna sängen ens, vinden viner och det ser riktigt kallt ut! Burr!!!Men lite kaffe på det här så ska det nog bli fart på mig.

Igår var jag på stan en sväng, lunch med Erica och Patrik. Hann med en liten runda på stan också, lite trevliga inköp :) bakade en kaka i panik (hade glömt att jag lovat att ta med en!) och åkte till Erica på kvällen för lite kaka, vin och kaffe. Du är den bästa mitt hjärta!

Nu blir det kaffe... myyys. Kanske ser en go gammal film också... underbart att vara hemma! ♥

KRAM K.



Kalmar...

Hejsan,
är nu hemma hos mamma och pappa i Kalmar. Alltid lika trevligt att komma hem en sväng och hälsa på. Åt gott igår och gick en runda med mamma, efter det blev det Snövit. Kommer inte ihåg när jag såg hela den filmen senast!?
 

Har inte riktigt bestämt hur länge jag ska stanna... längtar redan tillbaka :) Men har lite att göra som skulle underlätta när jag skriver min uppsats. Ska ta mig till Kronan-utställningen. Får gå själv, eller ta med mig mamma, annars skulle jag nog inte få ut något. Fokus!

Nu sitter jag och väntar på att Erica ska bli klar med sin bil, sedan blir det lunch och mys med henne innan hon böjar jobba vid 15. Vad jag då ska hitta på vet jag inte.. Kanske gå till biblioteket? hm.. ja, det är ett alternativ. Eller ta en runda på stan och se om jag hittar något kul, det var nog ett Bättre förslag! ;)

Blev ju ingen bildvisning från helgen, men ska se om jag hittar något från dagarna...

KRAM K.




Underbart med lite glada människor och fotboll...

Jag & Emelie tar sedan dit vi kommer; Vi er røde vi er hvide
haha, vilken kväll


Dålig uppdatering på en underbar vecka...

Ja nu är tentan inne, blev kanske inte riktigt så bra som jag hade hoppats på men det får duga.. Annars har veckan varit mycket trevlig :)
En massa mys och en del party.. Fredagens tentafest var lyckad och jag hade en toppen kväll med Emelie och Tomas med flera i Köpenhamn i lördags. Kanske hade varit ännu bättre om Sverige vann, men som Emelie säger ; man ska ta seden dit man kommer!

Måste kila nu, ska packa och åka till KALMAR direkt efter skolan. Åhh så underbart!
Men innan dess ska jag möta upp Emelie för lite frukost på Sköna Bönor!

KRAM K.


Död, självmord, dueller och Gud...

Låter väl mycket upplyftande?
Det är iallfall det jag håller på med dag ut och dag in, eller ja. Sedan igår :)
Tycker inte jag kommer någon stans och texten blir inte bra. Kanske kommer paniken imorgon? Jag bara väntar...

Har nu något att se fram emot varje måndag :)
Ny omgång av Dexter kommer ut så nu myser jag och kollar på min älskade seriemördare!!!
Är det fel?! :) Död? hm mycket död nu. haha

Nä nu ska jag ta tag och läsa om dueller, hoppas ni har en bra kväll!

KRAM K.


Måndag och dags att köra igång med hemtentan...

God morgon!

Ja nu är det dags att börja med hemtentan, den ska vara inne på fredag men hoppas att jag kan känna mig klar redan på onsdag.. vi får väl se :)

Men det känns bra iallfall, har haft en toppen helg!! Lång har den varit också eftersom den började på torsdagen. Underbart :) Middagen i fredags blev mycket lyckad, tackar :) blev en sen men rolig kväll.
Lördcagen bjöd också på festligheter hemma i korridoren och fortsatte vidare i området.

Men har inte bara varit party, som man annars kan tro :)
Har varit ute och gått i det blåsiga höstvädret här i Lund, väntar på Lina och Cilla nu för en morgonrunda, förstår inte hur det kan blåsa så här!! Burr!!

Ugår blev det tillochmed bullbak för att fira KanelbullensDag :)
Lina ringde så gick över till henne för ännu fler bullar och ännu mer kaffe! Mys :)

Nu blir det att gå en runda men sedan fullt ös med hemtentan! önska mig lycka till ;)

KRAM K


Fina & stora bullar, får knappt plats i ugnen :)



haha undrar om Carl spelar förmycket RockBand?! :)

Fredag, en bra dag...

Igår hade vi som sagt en heldag i skolan, ocnh eftersom vår kära lärare inte kan hålla tider drog det över 1 timme (!) Gjorde en kass redovisning, men nu är det över iallfall. (var nog inte sämst iallfall!)

Efter det gick Emelie och jag och mötte upp hennes kompis Jenny. Tog en öl på Myntha innan vi gick hem till mig för att göra oss klara för kvällen... Mycket trevlig kväll, förfest hos Amanda. Tack för det!

Är lite tröttare idag :)
Men ska på middag ikväll...

KRAM K.


Emelie gosar med korridorsHunden som var på besök igen :)


En vovve till frukost...

GOD MORGON!

Vaknade, om jag kan kalla det att vakna, och kunde inte öppna mina ögon!! Gääääsp!
Förstår inte hur jag ska klara en heldag i skolan, även den första vi har :) Redovisa en bok, men har ingen diskussionsfråga ännu! ajaj...

Hade en underbar höstpromenad igår, på med vinterjacka och handskar (mina nya från Monki)
Sedan hem till soffan och dricka te.. hann även med danspasset på Gerda!

Idag som sagt är det heldag i skolan, Emelie tar med sig partyskorna och ska sedan möta upp hennes kompis. Ikväll blir det Kålles :) De andra brudarna ska också ut så det blir gemensam förfest hos Amanda. Niiice!

haha när jag satt och åt frukost kom Wills lilla söta hund utspringande :) blev lite förvånad men den är ganska söt faktist, och tyst!

Nu är det dags att möta upp Anna på Sköna Bönor för en kaffe innan skolan.

KRAM K.
det går bra nu


RSS 2.0