SMS-inlägg

hmm, funkar inte så bra för mig?! :) toki-toki! fortsätta/börja packa, japp!! KRAM


vaknade med ett ryck...

hade ju självklart försovigt mig i morse!!! Hade ställt klockan på 7:00 (börjar vid 8:00) så enligt mig hade jag GOD tid på mig att vakna, välja kläder och äta frukost... men igårkväll hittade jag inte min norska mobil så tog den svenska, kanon 7:00 står den på God natt! Bara det att jag inte hade ställt om den till sommartid, så klockan var 8:00 då jag vaknade, samma tid som jag skulle vara på jobbet.. suck! Men hann ganska bra, kom dit 8:30 (typ).
Men den lilla missen har förstört hela min dag, känns som om jag inte har vaknat än eller är en halvtimme sen alltid. Är det bara jag som känner så när man försover sig!?
Nu ska jag iallfall tillbaka in till stan, köpa lite kläder på jobbet som jag kan jobba i..kulkul! Även möta upp Karin så jag får mina saker som är hemma hos dem, och jag ska lämna ifrån mig hennes skor :)
Dags att gå ut i regnet, burr!
Imorgon blir det Kalmar!♥
KRAM K.


Ser fram emot ny kollektion...

Hemma igen efter en dag på jobbet... 8-16, det var länge sedan jag var uppe på tidigt för att gå till jobbet. Mengick ganska bra, tiden går fort om man börjar tidigt :)
Ser fram emot den nya kollektionen som kommer till butiken den 9 april!!
www.kappahl.com/no
Visst ser det fint ut? :)

Nu sitter Hannes och Daniel och spelar magic, jag sitter vid datorn..haha, men snart kanske jag ska lära mig! DÅ har det gått långt ;)
Imorgon är det jobb vid 8 igen, sedan åker jag till Kalmar på torsdag vid 7:50. Är hemma hela påsken.
Väl tillbaka i Oslo går jag på min heltid, tycker det känns mycket bra. Trivs bättre och bättre på jobbet, har bara lite svårt med namnen på mina kollegor :) Men det kommer väl snart!! hoppas jag!

Ha en bra kväll,
KRAM K.


haha hittade något kul att fördriva tiden med! Men ni måste hålla med om att bikinin är snygg, undra vems ögon och mun det är?! Hoho, kan det vara lilla mig? haha...
<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=iM2Qr64b2kJ9ztGX6om5siw5SG1FDY6liu2P#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Vet att mamma väntar...

Jag vet att mamma iallfall sitter där hemma i Sverige och väntar på bilder från Oslo!!!

Men får vänta litet tag till :) Nu ska jag ta ett bad, sedan ska jag fixa mina bilder! Jag lovar!

KRAM K


SÅ DÄR!!!


alltid lika underbart att gå ut i köket


köket




badrummet med ett underbart badkar


"sovrum"


vardagsrummet


totoro bjuder på frukost på sängen



jag med systrarna fredriksson

hemma hos Cissi, Erika & Karin - Lina på besök


jag och mitt hjärta


fina flickor hos Charlotta


jag och Agnes


min fina tårta


namnam i köket

Otroligt dålig uppdatering!!!

Ja jag vet!! Fy mig!


Men har varit lite mycket att göra den sista tiden.. (är väl det som ni vill veta?!)
Men jag har fått jobb =) och flyttat =)
Jobbar på KappAhl igen, men på Oslo City denna gång. Varit där i två dagar nu, känns bra.. kommer nog att trivas där. Tar bara 10 minuter att gå från mig, typ..15 kanske =)
Sedan har jag och Daniel flyttat in i vår lägenhet. En mysig etta på 40km2 kanske.. har inte så stor koll men det passar perfekt!
Blir bara en snabb uppdatering, lovar att komma med lite bilder också! =)
Daniel fyller år idag så jag ska laga mat tills han kommer hem, slutar vid 22:00tiden så börjar bli ont om tid eftersom jag inte har handlat än!! Oooops! Skynda skynda!!
KRAM K.


Snart en vecka till i Oslo...

Nu har det snart gått en vecka till här i Norges huvudstad.. och ännu iget jobb :( Men jag är inte den som ger upp, ska till Manpower imorgon istället och se om dom har något som passar mig! Tänk på mig vid 10:00!! <3

 

Annars har jag haft en skön dag, sitter nu på Fridays och har tagit en kaffe. Väntar på Erika som är på ett möte, sedan blir det att gå hem.. Kanske förbi en sväng och se om Daniel jobbar :) Kanske inte ska sitta där så länge som jag gjorde häromdagen då jag satt där i typ 5 timmar!!! :) Var inte så mycket folk och jag satt ute, burr, så det kan inte gjort så mycket :) Längtar tills vi får vår lägenhet så jag kan fixa i den!!!

 

Kollar lite biljetter hem till Kalmar den 1 april då vi ska fria syster, måste komma på en bra present!! tänk tänk tänk... :)

 

Ha en bra dag,

KRAM K.



Oslo i solen...

Solen skiner här i Oslo.
Skulle varit på möte med Manpower idag vid halv ett men hon var hemma med sjukt barn och flyttade mötet till fredag. Segt att ha en hel vecka att inte göra något alls på.. Men har mailat en massa hotell idag, och hoppas på svar. Sedan ska jag skriva klart ett CV som jag kan lämna i butiker, men det är svårt. Undrar om det lyckas för något att få ett jobb utan kontaker?!
Som sagt är det fint väder och jag vill ut i solen, ska sätta mig på balkongen och njuta...
KRAM K.


Torsdag, nya tag...

Fick inte jobbet jag hoppades på :( Men det är bara att ta nya tag idag!! Ska till banken, ringa en tjej på Manpower och boka ett möte, se om jag kan hitta en adress till IF och så ska jag och Daniel till Cissi ikväll. Trevligt!
Daniel ska jobba mellan 12-15, så jag har en dag för mig själv. Hade jag haft pengar så skulle jag spenderat hela dagen i alla butiker och köpt en ny garderob. Men icke!! Spara, spara... inget för mig. Men jag försöker :)
Nu blir det lunch innan Daniel ska iväg.. (åt frukost för 15 minuter sen?!)
KRAM K.


En egen lägenhet...

Måndag den 8 mars, jag har varit på en arbetsintervju. Gick bra tror jag, hoppas att dom gillade mig :) Blev iallfall så att jag ska träffa lite annat folk, hon jag pratade med, hennes chefer. Oooops! Ska ska till restaurang Egon vid 15:15 idag. Undrar om det blir mat... Men nu är jag hemma igen, kollat på min och Daniels nya serie Life on Mars. Mycket bra serie måste jag säga!
Annars så fick vi mail från lägenheten!! Och vi fick den!! JAA! Så vi ska träffa henne på torsdag eller så och skriva kontrakt. Undrar bara när vi får flytta in! Men det blev Lägenhet 1, så hyran kommer bara vara på 7500:- typ, el tillkommer som vanligt men ändå billigare än de andra för 9000:-
Nu ska jag försöka skriva lite på min hemtenta som ska vara inne idag.. suck, Det kommer aldrig att gå! Men något litet kanske jag fåt ihop, tur att jag har Emelie där hemma som hjälper mig! Saknar dej, kom hit!!

KRAM K.


Jag har fyllt år...

TACK SÅ MYCKET FÖR ALLT IDAG!
Tycker det är underbart att fylla år, än så längre är jag ung nog att tycka det :)
KRAM K.


En kall dag i Oslo...

Idag är det kallt, och inte lika mycket sol. Men jag ska inte klaga, nu sitter jag inne och myser vid datorn.
Har varit och ätit lunch med Charlotta. Mycket trevligt, alltid lika kul att träffas. Vid bordet bredvid oss satt ingen mindre än LillBabs..ojoj vad man får vara med om i Norge :)
Jaha annars händer inte så mycket, ska hem till Cissi ikväll efter hennes jobb 20:00.
Imorgon fyller jag år!! :)

KRAM K.


Lägenhetsletande...

Idag har vi letat jobb/lägenhet... eller försökt iallfall :) Tiden försvinner på något sätt väldigt fort om dagarna. Men var hos Charlotta och Daniel lämnade sitt CV på Fridays, hoppas att han får något jobb där nere så att dricksen rullar in :) Jag gick in på KappAhl och lämnade mitt CV, tyvärr behövde dom inte någon just nu. Men kanske när det börjar bli sommar eller mer i April. Jag håller tummarna!! Mailat Manpower också så kanske får något genom dem.
Var och kollade på en lägenhet till nu, mycket fin och vi båda gillade den!! Men ska och kolla på en ny nu vid 20:00. Det som var bra med den vi tittade på nu var att det bara var 7500 i hyra, den andra har en hyra på 9000..men kan gå, det kan gå...
Lägenhet 1:

(Bild från:http://www.hybel.no/bolig/koselig-fullt-moblert-leilighet-til-leie-sentralt-i-oslo?utm_source=hybel.no&utm_medium=email&utm_campaign=kontakt-eier)

Lägenhet 2:
(Bild från: http://www.hybel.no/bolig/koselig-2-roms-leilighet-pa-32-kvm-ledig-i-rolig-strok-pa-gronland )
Okej, om man kollar på bilderna kanske valet inte känns så svårt :) Men har inte kollat på Lgh2 än. Den kanske också är bra, ser ju så ut. Men som sagt så kostar den lite mer.. svårt svårt! Ligger typ i samma område.
Daniel och Hanens spelar Magic så jag har inte så mycket för mig, ska höra av mig till Cissi.. känns lite dumt att jag inte sett henne på länge :( Men det kommer tid, jag ska ju bo här nu! Wee...
Ha en bra kväll, hör av mig när jag kollat på den andra lägenheten!
KRAM K.


Tillbaka till Oslo...

vad jag tillbaka i Oslo... känns mycket bra måste jag säga!

Tog nattbussen i går kväll från Malmö, segt och en kall buss men vid 7tiden var vi framme i Oslo. Tog en taxi till Cissi för att lämna mina saker, mysigt att träffas igen! Tänk att vi är i samma stad, wee wee! :)
Daniel gick till sitt boende för att lämna sina väskor, lite synd att vi inte bor ihop än.. men det löser sig snart hoppas jag:)
Tog oss iallfall till Skattekontoret, så ska snart få nytt personnummer och ett skattekort. Daniel är duktig och har skrivit ut sitt CV, men jag har inte skrivit klart mitt än.. Ooooups!
Men hittade en butik som sökte en deltids anställd, ska dit imorgon och då ska jag ha skrivit något bra :) Vore kul att få något iallfall...

Sedan vid 13:00 ska vi kolla på en lägenget, det ska bli så spännande!! :) Hoppas den är fin, kanske lite dyr men känner att jag vill ha ett fint boende.. Så det får det vara värt, får väl dra ner på andra utgifter..(skor)

Nu sitter jag hos Cissi, men ska väl snart lägga oss...

God natt mitt hjärta...<3

KRAM K.


RSS 2.0