Gott Nytt År...


Önskar er alla Ett gott nytt år och hoppas på ett underbart 2010

Många kramar från Klara


Snart dags för ett nytt år...

God fortsättning!
Är nu tillbaka i Lund efter en underbar jul hemma i Kalmar! Riktigt mysigt att komma hem och fira julen som den ska vara, med familjen... Träffa alla underbara vänner och bara mysa!
Tack för en fin helg!

I Lund är jag Drottning i korridoren och har det kanon :) Undrar när de andra kommer tillbaka...
Lite trisst att komma hit när köket inte var städad och det fanns disk kvar vet att det är Ni Johanna och Will ;) Men efter en uppstädning så känns det mycket bättre... Funderar starkt på att öppna alla rum och hyra ut, HotelBelladonna kanske ;) Lite extra pengar till nyår.
Igår var jag hos Emelie i Malmö och skulle plugga, fick till det lite så där men ska sätta mig nu igen i min ensamhet.. Kanske går bättre :) Gick en runda på stan och köpte lite smink från MakeUpStore, tack tack för fina presentkort! Smink är tyvärr inget jag själv lägger pengar på så det passade jättebra med lite bidrag... Har syrrans kvar så blir lite mer från Face sen :)
Kvällen innehöll Bio: Avatar. Helt ok, men kanske inte lika impad som alla andra. Men klart den var bra, 3D och allt.
Senare idag kommer Emelie. Ska fixa lite inför nyår, eller ja gå till systemet :) Träna lite och sedan får vi se. Kanske Carro kommer förbi? :)
Imorgon, NYÅRSAFTON, första gången jag inte firar med mina kära flickor från Kalmar. Hur ska det gå?! Kommer att sakna er som in i den!!!!

Men i Lund blir det heldag....
Morgonrunda med Emelie (som sover över) och efter det en stor brunch. Har även bokat bastun mellan 13:00 och 17:30 så det ska vi också hinna med, men vill ju inte vara helt rödmosig till kvällen :)
Vid 19:00 är det dags att befinna sig på festen, 3 rätters och mycket folk. Kan ju inte bli fel...
Åker nog in till Lund, innan eller efter tolvslaget, blir så bökigt att ta sig hem annars. Men inte för att kvällen är slut då, här finns mycket folk att möta upp :)
Laddar för en toppenkväll!
NYÅRSDAGEN: helig!
15:15 Ivanhoe
Då sitter jag som alltid vid tvrutan, och det är INTE ok att ringa då...
Nu tillbaka till uppsatsen!
God fortsättning,
KRAM K.

God Jul...

God jul på er alla!

Nu är det jul här på Tegel, julstök i två dagar men känner att snart är vi redo att möta släkten vid 15:00.. Fika lagon till Kalle Anka. Kyrkan är besökt och satt och kollade på barnkören som hade julspel, så nu har jag skrattat för hela dagen! Så söta, och så roliga! :)

Ville bara önska alla en riktigt god jul!

KRAM K.



haha inte den bästa bilden på någon av oss, men provsmakade skinkan den 23 :)

Dags att provsmaka skinkan ikväll...

Ja nu är den klar och det är dags att ha lite mini julbord ikväll.. Måste ju se om den är god nog att servera imorgon :) Igår var det fest med grabbarna, mycket trevlig hemvändarfest på Byttan. Lite segare idag så har inte gjrot något alls, mer än försöka hjälpa mammamed lite små saker. Går så där :)

Varit på kyrkogården och satt ut ljus. Så fint där.

Nähä nu ska jag hjälpa till :)

KRAM K.



Mamma och jag klär granen...


uppe med tuppen...

Klockan ringde för ett tag sedan men har fortfarande inte kommit ur sängen! :) Men NU är det dags, upp och skriva på uppsatsen. Tror det kommer att gå bra idag!
Är även -4 grader ute och typ 10 cm snö... om inte mer! Varför kan det inte vara så i Kalmar, jag som hoppas på en vit jul! Jag går överallt nu när det är så halt, knappt att jag klarar det!
Näha God morgon på er, nu ska jag skriva så jag blir klar någon gång.
KRAM K.


Några få dagar till Kalmar...

Vilket vinter väder det har varit i Lund idag!! Sol och gnistrande snö på marken, och minusgrader. Det är dessa dagar som kallas jul, inte när det rinner slask och blåser motvind vart man än går. Hoppas det är lika fint i Kalmar för snart kommer jag...

Igår var vi ute med korridoren som en liten julavslutning, mycket trevligt... Hade nattbersök i form av Emelie som åkte hem i morse. Själv satte jag på Zorro och la mig i soffan för att vänta på Lina. Blev lunch på Tegnérs. Synd att man inte är där oftare, var supergott. Efter det en liten runda på stan och blev en julklapp rikare! :) Några små saker kvar att fixa i Kalmar men det får syrran och jag lösa.

Nu är det väl tänkt att jag ska fortsätta med uppsatsen, men just nu är allt roligare än det. Funderar till och med på att städa rummet!! Då har det gått långt!
Ikväll blir det iallfall bio, ska bli mysigt.

Imorgon mys för hela slanten innan jag åker vid 12 på lördag. Ska till Malmö och lyssna på Laleh...spännande :)

KRAM K.


Snön ligger vit på taken...

... och endast tomten är vaken! :)

Efter en mycket trevlig helg med vännerna så är det måndag igen, vilken kanske borde börjat för flera timmar sedan.. Men tog en sovmorgon, det var jag nog värd?! :)
Nu är jag iallfall vid datorn och ska snart öppna mitt dokument för att skriva på uppsatsen. Ohja!

Fick även mail hur opponeringen ska gå till i januari. Fick helt ok schema tycker jag. Ska lägga fram min uppsats den 15 jan 8:15. Först den dagen, men ska då ha opponerat hela veckan så är nog lite inne i det. Sedan ska jag vara opponent på 4 andra uppsatser så har lite att läsa den veckan :)

Bara några dagar kvar tills jag åker till Kalmar för julen. Bokat en biljett från Lund 12:02. Så tar väl tre timmar från det tåget börjar rulla... Då ska jag möta upp Lina och Josse för att fixa middagen för kvällen, tjejmiddag med alla de kära. Nästan iallfall! Ska bli så mysigt! Stannar i Kalmar tills den 30 dec då jag vänder tillbaka till Lund för Nyår. Kanske så kommer Emelie för ett Kalmar besök den 27 och åker med mig tillbaka.. trevligt trevligt! :)

NU SKA JAG TA TAG I UPPSATSEN!! Wee...

KRAM K.


Dålig uppdatering...

ja fy vilken dåligt uppdatering! trots att jag varit på en resa!! FY på mig!

Som sagt så packade Emelie och jag en väska och var super taggade för en helg i Prag. Redan på flygplatsen i Köpenhamn fick vi problem... Övervikt i väskan, vilket resulterade i att vi fick packa över lakan, jeans och andra "tunga" kläder till handväskan. Men eftersom inget kan stoppa oss satte vi oss för att äta lunch, sallad och semesterna första (men inte sista!) öl. Det var vi värda! :)
Förbi säkerhetskontrolle, där det piper när jag går igenom.. Visitering och öppning av väskan... Men tjejen som skulle kolla i väskan gav upp när hon såg att den var fullpackad med kläder, tack tack!

Flygresan ner gick otroligt bra, Emelie som är flygrädd överlevde också tack vara sin bok. Jag som älskar att flyga, åh så jag njöt!

Prag sedan, vilken stad! Ojoj, så vacker, så billigt! HIttade efter en bra vägbeskrivning vårt Hostel, Chili Hostel. Helt okej, centralt och trevligt folk. 10 personer i samma rum störde oss inte alls eftersom vi spenderade den mesta tiden utomhus eller på en mysig/omysig pub. God mat och fin öl...

Självklart en del utgång... Två partydjur som oss levde loppan och tog vara på all tid vi hade i Prag!
UNDERBART! tack min vän!

Väl hemma kändes resan av och har nog inte kommit tillbaka till mitt vanliga liv... Skriver på uppsatsen, går framåt. Hade möte med handledaren idag. Analys delen är väl det som ställer till det.. Men imorgon då så :)

Hoppas alla har en bra kväll, jag väntar på thai mat :) mums!

KRAM K.


NU kör vi, PRAG!!!



NU ÅKER VI!!
Sjukt laddade, flyger vid 11:30 och landar vid 14:00 i Prag!
En Underbar semester!!! Det är vi värda!

KRAM K.



RSS 2.0