Sjukt trött idag...

hej hej,

Har varit i skolan en sväng idag, Emelie har kommit tillbaka nu efter en liten resa :) sugen blir man!

Ska och träna med Lina vid 17:15, GympaStång. Blir bra, var länge sedan jag tränade styrka. Kan behövas ibland!

Städat lite på mitt rum, har en del saker och har kommit på att allt faktist inte kan vara framme :)

Charlotta är i Lund ett par dagar så ska försöka få ihop en fika med henne imorgon. Då fyller Emelie år så Anna och jag ska ta med henne ut och äta!! Ska bli trevligt, annars så blir det plugg hela veckan. helgen också tror jag... var länge sedan men har en hemtenta som ska in nästa fredag. Hade gärna varit klar med den på onsdag/torsdag!!

KRAM K.


En sammanfattning av helgen, ROCK ON...

Söndag igen...

Men vi får väl börjar med fredagen. Sanna kom och det blev en trevlig kväll. Satt hemma hos mig och hade en liten, men trevlig, förfest. Åkte till en Nation för lite dans, men kände att vi ville få ut så mycket som möjligt av kvällen så tog taxi till Tbar där vi stängde stället. Lite efterfest efter det, så vi rullade hem under småtimmarna...

Gårdagen var underbar!
Hade dock lovat att stå för grillningen, skulle tända grillen 16:00... Men efter ett tag kom vi på att det var för lite kol så det var bara att sätta igång spisen och steka ;) Men jag höll ut och åt mitt "grillade" kött och majs, gottgott!
Sedan var det dags för Korridorsfest!! Ohlala så bra det blev!
Rock tema för mig och Johanna, hade även klätt oss passande :)

Idag vaknade jag och ville helst ligga kvar i sängen eftersom jag visste hur det såg ut i köket! Att vuxna människor kan stöka ner så på bara en kväll?! Men jag tog mig i kragen och gick ut och hjälpte Sofie och Johan att städa. Gick mycket bra och nu ser det bra ut igen, kanske får moppa golvet en gång till :)
Will och hans vän bjöd mig och Peter på pannkakor, med sylt och sirap och bacon.. sa jag att Will är från USA? ;)

Söndag igen ja, det är dåligt väder och jag tycker jag är värd en dag inne på mitt rum.. kanske går ut för att köpa något gott till kvällen. Blir nog film med Johanna ute i köket ikväll, trevligt!

KRAM K.


Sanna och jag på Tbar, fullt ös som vanligt :)

Jag och Johanna matchade våra kläder till vårt tema, ROCK ON!

Carl och Will hade tema Sverige mot Danmark :)
Danmark vann en förkrossande seger!!! haha

God frukost med trevligt sällskap!

Vilken lunch, fullt 45 min innan servering...

Ja vilken lunch vi fick ihop idag!!

Var på Nationen redan vid kvart över 8 i morse, hade lite att fixa med eftersom Lina ska ha middag där ikväll med. Lika bra att förbereda den också :)
Idag bjöd vi på bacon inlindad köttfärslimpa, fylld med soltorkade tomater, pesto och mozarellaost. Till efterrätt blev det äppelpaj... sjukt lyckat!

Som sagt så blev det fullt 45 min innan det skulle serveras så vi fick neka ganska många. Men det är kul när det finns intresse :) Problemet nu är vad vi ska laga nästa gång för att överträffa de andra två!
Någon som har ett bra recept som funkar bra till 40 personer?

Sitter nu och väntar på att Sanna ska komma med tåget så att jag kan hämta henne.
Ska bli så trevligt så, brukar bli bra när vi går ut :)
Ska nog ta en repa på stan också, temafest imorgon ju!

KRAM K.


en nöjd kock!

Thomas och Bojje gjorde ett bra jobb i köket! tackar...

Träna träna...

Har haft en annan bra dag med Anna med en massa läsande på AF. Går framåt och jag har läst i en annan bra bok idag, Gud verkar med naturliga medel. Ja ni hör ju hur bra den är :)
En del kaffe och lite kaka så höll vi ut tills lite över tre! BRA JOBBAT ANNA!

Träffade Johanna en stund och nu har vi kommit på ett tema till lördagens korridorsfest! Blir nog bra, ni får se det efter lördag ;)

Åkte och tränade vid 17, ett aerobicpass. Var kul men såg sedan på schemat att det roliga passet jag var på igår var precis efter!!! Var ju bara tvungen att stanna kvar och köra lite till! Så det blev nästan dubbelpass, gick när det var 10 min kvar på det andra då var jag så slut att svetten rann i ögonen och jag inte kunde se mer :)

Hade hoppats på middagssällskap idag men min plan gick i kras :)
Istället blir det en av Fröken Ps specialare:

kanske lyxar till med ost idag ;)

KRAM K.

ibland är det tur att man bor i korridor, Carl hade lagat mycket mat och bjöd den som ville ha (jag) så det blev kyckling med oliver och fetaost med ris. Gott gott :) TACK!

Lina är en pärla, nu blir det bal...

Lina har fixat så att jag får en biljett till GA-balens eftersläpp och till lunchen dagen efter!!!

Bara att ta på sig det finaste man har och ladda upp för bal den 7 november.



Och för er som inte vet vad GA-balen är.... så vet inte jag det heller :)
Men vad jag har fått höra så är det Sveriges näst största frack-middag, efter Nobelmiddagen! Det är inte illa!!
http://goteborgsnation.com/ga08/index.html

KRAM K.




Bra jobbat KP...

bra dag idag :) Fått en del gjort, jag och Anna, när vi satt på AF och läste underbara texter om Gåvor till kyrkorna i Rönneberga härad och en uppstats om Dödsstraff i Sthlm och Vadstena under åren 1578-1610!! Underbara texter ;)

Snart är det dags för DansAerobics, bästa passet på veckan :) Synd att Lina inte kan följa med, passar barn.. Men blir nog en lite runda med henne efter träningen! Gäller att komma igång, en riktig rivstart! haha.

KRAM K.


Nu är det höst hos Fröken P...





Är tillbaka i Lund efter en underbar helg...
Helsingborg var lika bra som vanligt och det blev turning och en sväng på Villan.

Men detta med Skrivargrupp?! vad är det för mening med det?? Tog mig dit på fredag fm, jag och 6 personer till typ. Och inget mer. Helt onödigt enligt min mening, får se om jag går på nästa...

Tog iallfall tåget till Linköping på kvällen och kom till min syster där det bjöds på en underbar middag! Tack tack, Henke är en toppen kock! En lugn, men mysig kväll.
Syster och jag gick en runda på lördagsmorgonen och kom hem till en god frulle.. Mmm det är det bästa! :)
Tog en runda på stan och köpte en väst, hittar inte den jag söker efter som jag hittade i Gbg men denna är minst lika bra, från Vila. Päls, så den är mysig :)
Tog sedan en trevlig lunch på stan, riktigt sommarväder!!
Väl hemma igen var det dags att göra oss klara för kvällen och ladda upp med lite drinkar. Piggelinen var framme igen, har blivit lite av en favvo drink :)
Sanna och Lina kom lite senare och då var festen igång!! Ett avslut på Harrys kunde inte bli bättre...
Söndag, bakisdag :) Handboll, pizza och godis.. mums!
mer shopping på måndagen och sedan var det dags att ta tåget hem.
Underbar helg, tack alla!

Nu är skolan igång, och hösten har kommit. Unnade mig en liten blomma idag :)
Nu blir det träning med mina nya träningsbyxor.
Kan det bli bättre?!

KRAM K.



Kul på turningen i Helsningborg.. :)


Underbar fredags middag!!!

Festfina för lördagens drinkparty.


Måndags Shopping!

08:00...

Nu börjar min helg :) wee.

Sitter och väntar på Lina, ska springa en runda nu på morgonen. Känns bra...

Hörs,
KRAM K.


Börjar bra, min lista blir kortare och kortare...

Dagen mitt i veckan, städ-dag...

Men måste väl säga att det inte går så bra :) Har inte fokus på att städa, blir mer att jag dansar runt och lyssnar på härlig musik! Drar väl upp dammet med mina tossor ;)

Solen skiner och det är fint väder, borde gå ut en runda. Tror inte att jag pallar att springa den runda som Lina och jag tog, men en liten runda kanske.. hmm.

Ska packa också för en go helg, som börjar redan imorgon!!! Lång helg helt enkelt! Åker till Hbg imorgon för att tura lite, sedan upp till skolan på fredagen 10-12, tåg till Linköping 12:23. Så får dra med min väska fram och tillbaka...aja.

Ikväll blir det nog fotboll om vi får plats.

KRAM K.



snart till syster... mys!


Det går framåt för mig nu :) Rummet är klart, bara badrummet kvar..suck! Men drog mig ut på en lite promenix. Jag hade en bra runda i huvudet och uppskattade tiden till 20min, det räcker idag!, men tyvärr så är Lund ett virrevarr av cykelvägar, stigar, motorväg eller störrebilväg. Ja, jag kom vilse... helt otroligt! Rundan tog dubbelt så lång tid men det kanske var lika bra :)

lön imorgon
längtar, längar....

Tårtkalas...


Johanna och Will fyller år så nu är det kalas i korridoren!

Min kamera har fortfarande inte kommit hem så detta är tyvärr inte den vi ska bjuda på men vi kommer nog göra en finare ;)

Idga har jag varit på UB(UniversitetsBiblioteket) hela dagen med Anna och Emelie. Jag är nöjd med dagens insats! Läst det vi ska ha läst tills imorgon och nu kommit på en bra frågeställning till min uppsats! yes!!! :)
Gick till GbgNation och åt lunch, att man kan få så god mat för 35kr. + kaffe och kaka! Underbart att bo i en studentstad!!

Har även fått tillbaka min cykel, bara 2 växlar som funkar men jag har ju klarat mig med det innan så det är ingen fara! En sväng förbi Coop så nu är kylen fylld igen...

Igår bokade jag biljetter till Linköping så på fredag ska jag dit och hälsa på syster. Vi blir ett litet gäng där i helgen, Henkes syster och hennes kompis kommer också. Får ser hur länge jag stannar, har inte bokat biljett hem :) Så äntligen får jag min väska!! Kommer passa så bra till mina nya skor ;)

Sitter nu och väntar på ett samtal från Statistiska Centralbyrån, ska hjälpa till med en undersökning. Tänkte först säga nej, men sedan tänkte jag att Varför inte? Jag vet ju själv hur svårt det är att få folk att ställa upp. Det handlar om Hur vi lever i Sverige så jag ska nog kunna ge lite bra svar...

Hej så länge... :)

KRAM K.


Den bästa helgen på länge med de bästa...

Jag har haft en riktigt bra helg!!! Har ett konstant lyckorus i kroppen och kan bara ge helgen toppbetyg!
Erica och Lowa kom på torsdagskvällen och det var helt underbart att dom kom en dag tidigare. Upp och laga lunch på fredag fm. Kyckling och potatis, den såsen.. ohlalala!! :) Jag, Lina, Gustaf och Roger gjorde ett mycket bra jobb i köket och fick bra med beröm. Tyvärr missade jag att se de glada gästerna då min skola började 12. Gick helt okej, lite segt att sitta där när man vet att mina pärlor är på stan och bara väntar på att jag ska sluta! Mötte iallfall upp E&L och det blev lite shopping! åh att jag inte har min kamera, för jag har gjort så många bra inköp!! :)

Lagade en god sallad och var sedan redo för en galen kväll med förfest i korridoren. Mycket folk och jag tror det var uppskattat! Kvällen slutade med att alla 4 brudarna sov hemma hos mig. Myspys och en god frulle dagen efter. Lina lämnade jag åkte och kollade fotboll. Vi andra tog bussen till Malmö för att shoppa lite till :) Entré bjöd på lite smått och gott. Tog oss in till Lilla Torg för att äta gott, och delade på lite vin och en drink... tiden går fort när man har kul och köksklockan hemma stod på lite i 4 när vi var hemma. Då hade vi avverkat 4 barer, dansat och skrattat så mycket att jag idag har ont i magen, brännt mer pengar än vad vi hade tänkt oss, lagt grunden för en ny butik som Erica ska öppna i framtiden(noga nerskrivet på en servett). Måste säga att min bild av Malmö har ändrats. Mycket trevliga människor, tack tack för en kul spontankväll! :)

Men nu har dom åkt och jag sitter hemma i mitt lilla rum. Men blir SöndagsMiddag på GöteborgsNation vid 18:00 med Lina med flera. Bara det inte är något med bacon för det har jag nog ätit varje dag känns det som! haha.

Nu; bilder på de vackraste vännerna man kan ha, njut! ♥


Fredag:







Lördag:




haha denna bild fångar hela helgen. Päls, Nitar och Paljetter! :)


KRAM K.

illa att min kamera inte är på sin plats! har ju gjort en hel del bra inköp :)
Den svarta/silvriga klänningen från fredagen är ny, ser inte mina nya älsklingar tyvärr! ska se om jag hittar en bild på nätet...
även köpt ett par jeans, som jag har på lördagen. Nitvästen är ny och två "baströjor" ligger i väskan. även en liten plånbok/väska med nitar köptes i Malmö. en nöjd persson!


SÅ där är den, min älskling :)

Snabb inlägg, har ju besök...

Blev ett bra sushi-lagande! Nu är mina älskade här!! :) Kommer bli en bra helg, underbart...♥




Hemma hos Frasse...

Sitter hemma hos Lina och kollar fotbollen, inte så kul match måste jag säga... Men det är mysigt :) Har ätit lite efter ett superkul träningspass!! DansAerobics :) jag klarade hela och mycket bra tycker jag iallfall! Får göra om det nästa vecka!
Eftersom jag varit så trött den senaste tiden har jag köpt lite nyttiga saker på hälsokost, och jag tror det funkar :) Har haft en bra dag i gräset utanför biblioteket med Anna och Emelie. Solen var skön och lite thaimat till lunch satt inte fel! haha...
Lite piggare är jag, men nu börjar kvällen att komma... gäsp!
Imorgon blir det skolan igen, läsa lite texter och så. Blir nog bra. Ska laga en kaka med Lina som vi ska ha på fredag när vi har lunchen på GöteborgsNation. Det ska bli kul, får återkomma med hur det gick :)
På kvällen ska vi hem till Anna, jag Emelie och Lina. Ska göra sushi! Har ju aldrig ätit det så kanske blir bäst om jag gör den själv :)
Nu är det som sagt fotboll. KÖR HÅRT!
KRAM K.


Regalskeppet Kronan, åh så bra...

Haha, ja men det får bli det iallfall! Ska bara komma på en bra frågeställning så jag inte kommer för nära arkelogi, det vore ju illa :) Men kanske ska gå in mer på besättningen och se hur det är det, kanske kolla upp kaptenen. Något för morgondagen iallfall!

Idag vaknade jag som en solstråle och mötte flickorna för frukost på Sköna Bönor. Ett bra ställe för en trevlig morgon. Gick sedan till UB och kollade upp och beställde lite böcker, hoppas de kommer snart så att jag kan läsa in mig på kronan och se vad som redan har sagts... forskningsläge ;) se jag lär mig!

Hade även ett roligt telefonsamtal.. eller roligt och roligt. Ja folk...

Nu har jag ätit lite och väntar på att klockan ska närma sig 18 då det är dags att träna igen! Har dock haft ont i ryggen i några dagar nu... kan inte sitta stilla förlänge och gör ont så jag får panik!! Kanske därför jag inte kan sova så länge?!

Nej nu blir det kaffe, åhh såå braa! :)

KRAM K.


Söndagar är en bra dag att börja om på...

GOD MORGON! Klockan är snart 14:30, så det kanske inte är så mycket morgon men god är den iallfall! :)

Vaknade i lagom tid, 10:00, utvilad efter en lååång natts sömn. Var på middag igårkväll hos Lina och flickorna där.. Så himla gott, de andra tog sig lite vin till maten och laddade för en ute kväll. Hör och häpna så tog Klara vatten till maten, en lördag! :) Var nog lika bra, kunde knappt hålla mina ögon öppna så det blev sängen med en gång när jag kom hem. Tog upp en bok från skolan, Forma Historia, och somnade snabbt :) Vaknade med ett ryck då hela Ulrikedal skrek ut sin glädje för Sverige!! (ja jag vet att jag missade matchen!) Kul att vakna och kunde somna om med ett leende på läpparna!

Vaknade som sagt i bra tid för att plocka lite hemma och ladda för teminens första träning. Hämtade upp Lina och cyklade upp till Gerdahallen, att det alltid ska vara uppför i Lund!!! Passet var sjukt kul och det känns bra att vara igång igen. Bara jag slipper att bli sjuk!

Nu ska jag plugga lite, läsa lite texter och fundera på mitt tema. Svårt! Middag ikväll på MalmöNation, klockan 18. Då kanske jag hinner med bio idag? :) Blev ingen igår... hoppas på sällskap idag!

KRAM K.


I gotta feeling...


Städa, städa och städa... En vecka och jag har lyckas stöka ner så jag knappt kommer fram här hemma :) Men nu är jag på G, med lite go musik så går allt som en dans!!!
Idag är det korridorsmöte vid 17, då får jag se vilka som ska bo här :) Får se vad som händer ikväll, ska höra av mig till Anna och Emelie, Carro kanske är i krokarna och Elin och Lina finns också i staden!

Men imorgon kommer Cissi!! ♥ Helt underbart! Hade varit pricken över i:et om Erica också satt i bilen! Men annars så ser jag henne nästa vecka!! Åhh så underbart! Kom kom mina hjärtan!

Dricker just nu kaffe från min lilla bryggare, den är så söt och passar mig perfekt! Doftar gott med kaffe här inne nu, bara lite nybakta bullar som saknas :)

Skulle ju som sagt ta tag i träningen när jag kom ner till Lund. Men jag ger mig själv en veckas ledigt innan jag börjar, så på måndag kommer jag gå på mitt första pass. Ska bli spännande! Börjar en ny kurs på måndag så ska bli kul att se vad det är. Annars kommer nog tiden att rinna på ganska så bra. Och jobbet i Helsingborg är borta :( Men ärligt så vet jag inte när jag skulle ha tid med att jobba så mycket...

KRAM K.

Och ja mamma, ett kamerasnöre kanske inte vore så dumt! Eller en större väska så jag får ner alla mina saker och slipper lägga kameran i någon annans väska :) MEN jag Har en fin väska! Ska bara ta mig i kragen och komma upp, får passa mig för Sanna ;)

Nu är jag på gång...

Skolan har börjat och det är lite att fixa, men det ska nog gå bra. Ska bara komma på ett bra ämne att skriva min B-uppsats om.. Hm något från Kalmar kanske? Finns ju lite där, och Öland. Ja jag får då fundera på det imorgon...

Kom ju som sagt hit i söndags och det känns bra. Under måndagen så lyckades jag att packa upp och trolla bort alla mina saker, känns bra att det inte står framme längre :) det man inte ser... Anna och Emelie kom förbi på eftermiddagen och vi köpte Thaimat och pratade hemma hos mig. trevligt trevligt, får vi göra om snart!

Tisdagen började med upprop i skolan 9:15. Många man kände igen från i våras så detta kommer nog att bli bra ska vi se. :) Tog tåget mot Helsingborg till Andrea och Sanna. Nollningsvecka så det var fullt ös. Var lite som en joker, varken nolla eller fadder.. Bara en partyglad vän :) funkade bra det med!
Skulle åkt hem på onsdagen, men ändrade mina planer i sista stund och bytte om till Discokläder och hängde med och turade och dansade.. Inget man kan säga nej till :)

Nu är jag tillbaka i lilla Lund och har haft första dagen i skolan. Kommer bli mycket bra tror jag... men vet inte hur jag ska göra med jobb?! Undrar om jag kommer att hinna jobba så mycket som jag behöver, får väl ringa till CSN annars.

Nu har jag lite ont om tid, ska vara hos Lina snart! På med den lilla svarta :)

KRAM K.


Discotema på båten...
(glömde min kamera i Helsingborg borde kanske ha den runt halsen?! så det får komma fler bilder en annan dag!)

RSS 2.0