Och så kommer en liten bilduppdatering från Oslo...


Middag hemma hos oss, en pastasallad och ett bra progam på datorn.


Johanna kom över 17 maj, detta är från 16 maj som också firas i Norge.


Vårt grannhus visade vilken dag det var :)



Champangefrukost hemma hos Cissi, 17maj.




Cissi och Hannes på Friday´s.

KRAM K.

 


MORS DAG...

Hoppas att min kära mor har haft en fin dag!
Många kramar till dig!



Att dagar som börjar så fel kan blir så bra...

Det var mycket som gick fel i morse. Jag upptäckte att jag har tappat två av mina TomasSabo smycken när jag jobbat, satt in 2000kr till Daniel på fel konto (sitter nu på depositions kontot) och hann inte med att träna. Ja det var ingen bra start, men då är det tur att jag gillar att gå till jobbet...
Efter några timmar där fick jag besök av Hannes och min underbara Daniel, som hade ett litet paket till mig eftersom jag hade haft en så dålig start på dagen. Fick ett jättefint armband!! tacktacktacktack mitt hjärta!
Så nu känns det bra igen, men fortfarande sur med TSsmycket :(
Hoppas alla har haft en bra dag :)
KRAM K.


En fart fylld helg i Oslo...

Har varit dålig på uppdatering, jag vet. Men har varit lång helg här :) 17 maj firande hela helgen. Kan inte annat att säga att det är lite skönt att vara tillbaka på jobbet och att det är lön på fredag! :)
Annars så har sommaren kommit hit, äntligen! Varit över 20 grader ett par dagar nu så träden är gröna och det är folk överallt.. mysmys!
Jag sitter hemma nu, har jobbat till 16:00. Trodde Daniel var på väg hem men han kanske får jobba över nu när det är bra väder.. är väl mycket folk nere på uteserveringarna :) Jag skulle suttit där om jag hade tid/pengar..
Sitter inte vid min dator nu så jag får lägga in bilder sen, men bjuder på en fin Oslo-bild tagen av Sanna..
KRAM K.


Robin Hood

Nu ska jag på bio, hörs sen!
KRAM K.


Tisdagkväll i Oslo...

God natt är det jag vill säga, är trött efter en kväll på jobbet. Men gick bra trots att det var stökigt som bara den!!!
Både jag och Daniel var hemma i morse, satt och väntade på de som ska komma in dra in internetkablar i lägenheten (man får betala 450kr om man inte är hemma!) De skulle komma mellan 8-12, så vi hann inte träna något... Men klockan blir 12 och ingen har kommit, 12:05 ringer dom och ber som ursäkt att de inte hade tid att komma! Blir man sur eller!? Hela morgonen har gått åt till att vänta. Men nu ska dom komma imorgon iallfall, jag jobbar 8-16 men Daniel är ledig..suck.
Igår fyllde Cissi år! Så vi gick och möttes upp på en restaurang här i närheten efter mitt jobb. Mycket trevligt. Men det tokiga/roliga var att jag stötte på en tjej som jag träffade när jag var i USA! Elina. Hon var här med skolan. Världen är då liten, om hon kommer ihåg att ringa imorgon så ska vi kanske ta en fika:)
Annars är det mycket ledigt för mig de kommande dagarna :) Jobbar imorgon 8-16, ledig torsdag och sedan 8-16 på fredagen, ledig hela helgen + måndag! (17maj)
Sitter vid Daniels dator så har inga bilder här men lovar att lägga upp det imorgon!
Nu blir det sängen!
KRAM K.


Jag har ont...

Igår hade jag en hemsk dag på jobbet. Kom dit, trött, ont i kroppen, ont i halsen, ont i huvudet och som ni förstår gick dagen inte så bra för mig... Så efter natten och jag inte kände mig bättre när jag vaknade fick jag ringa till chefen som sa att det var bäst att vara hemma.
Så det har jag varit idag, hemma. Legat i soffan och kollat på Sveriges Historia med Martin Timell och Dick Harryson på tv4play, bakat ett jättegott olivbröd och städat. Nu väntar jag på Daniel som slutar jobba vid 17. Solen skiner och det känns lite bättre i min kropp. Blir jobb imorgon 12-20. Bara det inte är halsfluss som jag hade en del när jag var mindre..uscha.
Läste syrrans blogg nu, vad tiden går fort och dom ska flytta ner till Karlskrona nästa helg, sjukt :) Men dom kommer även hit i Juni! Ska bli jättekul! Hoppas på bra väder...
Ha det så bra,
KRAM K.


Valborg i Lund, 2010...

Valborg i Lund kan inte bli annat än bra. Startade dagen med Bubbel-frulle på Ulrikedal, och gick sedan tillsammans till stadsparken för parkhäng och bra musik. Regnet kom och hälsade på vilket skapade mer plats för oss som stod kvar och tryckte under ett träd. Men efter regn kommer solsken och det blev fint väder med sol och folket som kom tillbaka :) Att försöka mötas i parken är aldrig någon bra ide men jag lyckades ändå träffa lite vänner :)
Sedan väntade en kväll då jag och Johanna befann oss på en mängd olika fester, slocknade i rummet i lagom tid. Men 1maj fick jag hoppa över, länge sedan jag kände mig så dagen efter :) Men piggnade till och åkte ut till Daniel föräldrar där det var grill och kortspel... åkte hem på söndagen vid 4. Försenat till Göteborg, stannade i tullen och ombyggnad i Oslo gjorde oss 40 minuter sena, segt när jag jobbade 8:00 på måndagen.
Men är ledig idag! Hade stora planer, men vaknar och ser stora vita snöflingor falla... Hallå?! DET ÄR MAAAAAAJ! Ingen mer snö, tack!
Men nu är solen framme, Hannes kommer och vi ska spela spel. Trevligt!
Vi hörs,
KRAM K.


RSS 2.0