Food Story

Hej!
Idag kommer det att bli en bra dag, tror jag..det känns så i kroppen :) Solen skiner och jag är ledig! Kan nästan inte bli bättre. Jag har tagit mitt pick och pack och gått ner till Daniels jobb på Food Story. Ett restaurang/café som serverar ekologisk mat, mycket fint. Så här sitter jag med en soyalatte och ska skriva klart min ansökan. Det är sista dagen på torsdag så måste in idag.
Men jag har även med mig digitalkameran och dess stativ! Här ska det fotas! Måste bara hitta några bra motiv :) (har även med min instruktionsboken!haha)

Ikväll ska jag träffa Cissi, var länge sedan jag såg henne. Kan det vara 2 månader?! Oj så kan vi inte ha det...
Kanske möta upp Emilie och hennes vänner och vara med på ett Quiz som dom går på varje måndag, bli kul.

Nej som sagt, nu ska jag skriva klart.
Visar lite av mina vackra bilder sen, om det blir några!

KRAM K.


update Måndag 30.08.10 13:10
Har nu skickat in ansökan, men efter ett telefonsamtal till Emilie så är mina förhoppningar att få jobbet mycket små... /KP

Ber om ursäkt...

Mycket dålig uppdatering!

Men Way out West var toppen, som vanligt. Hade inte förväntat mig något annat heller för den delen :) Bra musik och härliga människor och blaskig öl på området, det är livet det. Bodde kanon bra hos Sophie tillsammans med Johanna. Kunde inte bli bättre, tacktack igen!

Men nu är man tillbaka på jobbet och allt går bra. Sitter och försöker få ihop en bra ansökan eftersom jag ska söka en annan tjänst på KappAhl... vågar inte hoppas förmycket men håller tummarna! Tur att jag har Daniel som kan hjälpa mig att skriva ihop något bra :)

Annars händer det inte så mycket, Daniels mor och far kommer på lördag och stannar till måndag. Alltid kul med besök. Emelie och Maja kanske kommer i september och mina underbara brudar hoppas jag kommer i oktober. Ser alltid fram emot våra träffar, även om vi inte ses så ofta så är det alltid så jäkla kul! ♥ Mycket kärlek till er alla! ♥

Ska se om jag hittar några bilder från den senaste tiden,

Underbara människor på Way Out West


Party i ösregn :)


KRAM K.


Då var det dags igen...


Då var det dags igen!

På fredag, eller torsdag, drar jag till Göteborg för att gå på Way out West i år igen. Blev spontant bestämt då jag får ledigt på fredag, ska bara få ett ok av chefen idag. Imorgon ska jag boka biljett :) JAAAA!

Annars går veckorna sjukt fort.. Daniel åker till Malmö/Lund/Amsterdam imorgon, hoppas att det blir mysigt. Kommer att sakna dig! ♥

Just nu ligger jag bara i sängen, ska börja jobba vid 14:00. Men har inte kraft i kroppen att göra något vettigt :) I lördags hade vi personalfest, eller ja vi var ett gäng som var ute. Mycket fint , men gårdagen var slö :)

Hoppas alla har en bra dag,
KRAM K.



Mamma och Pappa på besök...

Nu har mamm och pappa varit här ett par dagar, så himla mysigt! Just nu sitter jag och väntar att de ska komma från sitt hotel och möta upp mig för en sista tur på stan + lunch innan bilen rullar mot Kalmar igen. och jag börjar jobba....

Vi har sett en massa dessa två dagarna. Gått runt hela Oslo, tagit en båt ut till en av öarna och gått på museum :)

Nej nu ska jag göra mig helt klar så vi bara kan gå sen!

KRAM K.



Jag och pappa utanför Daniels jobb.


Mamma och pappa på Bygdö


Tråkväder framöver...


RSS 2.0