Har haft en FANTASTISK helg hemma i Kalmar...

Fantastisk!!! Det är nog det ord som kan beskriva helgen bäst.
Kom till Kalmar på torsdagen efter en resa med buss och tåg som ni vet.. :) Fredagen var fylld med förberedelser för kvällens fest som blev mycket lyckat. Det var fantastiskt kul att träffa hela släkten och att Daniel också var med. En fantastisk kväll helt enkelt!
Lördagen var en fin vår dag så jag, Daniel, Ellen, Henke och mamma gick in till stan för att fika/äta frukost. Blev en fantastisk fika på Holmgrens. Efter ett besök hos Optiker Tottie och lite shopping till Daniel gick vi hem för att köra mamma och pappa till en 50års fest. Vi åkte sedan vidare till MAXI och handlade mat och hade mysigt hemma vid tvn. Vid 7-tiden var det dags att åka till den fantastiska Erica för lite party. Fantastiskt kul att Lina, Sanna och Andrea var där också. Förfest och sedan hojjen in till Harrys. Skojskoj.
Söndagen var en fantastisk dag som innehöll två Ölands besök. Det första med mamma och pappa till Ottenby. Kaffe och en fantastisk kaka med i bilen! :) Mumsmums! Sedan hem igen, ladda om, och köra bilen till den fantastiska Andrea som bjöd på våfflor och mys med fantastiska Josefin och Ellinor. Där mötte vi den fantastiska katten Jeltsin, är nog världens sötaste(tjockaste) katt! :)
Måndag, en inte så fantastisk bussresa tillbaka till Oslo.
Men nu är vi här och har jobbat idag.. Tvättat och städat, lagar nu mat(Daniel lagar mat). Ska sen en film sen, Dagboken. En riktigt bra film!!
Ha en fantastisk kväll!
KRAM K.


Kommentarer
Postat av: m

Tack själva för en fantastisk helg, det var så roligt att ha er här hemma tillsammans. Kram

2010-04-07 @ 15:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0