Varmt!

Nu har iallfall varmen kommit fram...

Men tyvarr ingen sol an..=( men har tagit oss till stranden.

Efter tva dagar i bergen och osregn tog vi beslutet att INTE ga uppfor Adams Peak. MEn alla moln hade vi inte sett nagot iallfall, men lite surt ar det att vi missar det. Tog taget soder ut och stannade i en liten stad som heter Ella. En jakla tagresa pa 7 timmar, och vi lyckades till och med missa var station (?) sa fick ta en taxi och efter 1 km byta till tuktuk. Vilken tva sma pojkar korde en "genvag" genom djungeln! Efter alla mina avsnitt av Criminal minds var jag ganska orolig, men det gick bra. =) Tog in pa forsta basta hostel for att slippa regnet. Mycket trevligt, Dream Hostel, vilka aven hjalpte oss att fixa taxi till Tissamahara (?) dar vi skulle pa safari. En taxiresa pa 2,5 timmar = 125 kr for oss bada =) Sa ja, det ar ganska billigt =)

 

Kom till killen som vi skulle pa safari med, och han sa att han aven gjorde camping safari. Och sjal;vklart vill vi det! =) Sa vi packade bilen och tog oss till starnden utanfor nationalparken. Dar fick vi middag och lite ol, innan vi krop in i taltet. Tidigt gick vi upp och tog oss till parken. Efter 10 timmar hade vi ont i rumpan, hungriga eftersom de hade fisk i Daniels vegetariska mat och trotta, men vi hade sett en massa djur! Hade en elefant sa nara inpa bilen att var kamera inte kunde zooma ut, haha.men annars ar vi nojda med det nya objektivet.

 

Ikvall har vi atit en god middag, 250 rupier, vilket ar 25kr. Ar sa matta..=) Rice and curry, nagot som alla ater har. Gott ar det!

 

Ha detr sa bra, sorry med bilderna..

KRAM K och Daniel =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0